Connect with us

stoplekto

Η ανεκτικότητα του Χρέλια χάλασε το παιχνίδι….

Published

on

Πρωτοφανή γεγονότα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Νέας Περάμου με τη Ζωφριά. Δυο ομάδες που ομολογουμένως δεν έχουν δώσει στο παρελθόν κανένα δικαίωμα, ενώ αντίθετα με την παρουσία τους και τις πορείες τους αποτελούν ομάδες πρότυπο για την Ένωση της Δυτικής Αττικής.

Ένα παιχνίδι το οποίο ήταν τελειωμένο αγωνιστικά όσον αφορά το αποτέλεσμα, μετατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε…ροντέο, με μεγάλο μερίδιο ευθύνης να φέρει ο διαιτητής της αναμέτρησης Χρέλιας, ο οποίος άφησε αρκετά το σκληρό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να του ξεφύγει και να φτάσουμε στα γεγονότα αυτά που στιγμάτισαν την αναμέτρηση.  Μάλιστα και οι δυο ομάδες μετά τη λήξη του αγώνα κατηγορούσαν τον ρέφερι για την ανεκτικότητά του σε κάποιες φάσεις και ό,τι θα μπορούσε με κάποιες κάρτες να έχει περιορίσει το δυνατό παιχνίδι.  Μεγαλύτερο “θύμα” ο ποδοσφαιριστής της Ζωφριάς Χρήστος Γεγές που τραυματίστηκε στο μάτι, καθώς του σκίστηκε το φρύδι από  γροθιά που δέχθηκε, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν το βράδυ ράμματα.

Για το τι ακολούθησε, όπως γράψαμε και στο ρεπορτάζ του αγώνα, θεωρούμε ότι ήταν ένα φαινόμενο μεμονωμένο και που όπως φαίνεται και οι δυο ομάδες θέλουν να αφήσουν πίσω. Μηνύσεις και καταγγελίες μπήκαν στην άκρη και επικράτησε η λογική.

Χαρακτηριστικά σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της Νέας Περάμου Γιάννη Σεβαστή μας δήλωσε: “Καταδικάζουμε αυτά που συνέβησαν στο αγώνα και προσωπικά αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τον έθιξα ζητώ συγνώμη”.

Και όλα αυτά όταν τα δύο σωματεία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα παίξουν πάλι, αυτή τη φορά για τη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ και όπως φαίνεται και οι δυο πλευρές έχουν κάνει κινήσεις, ώστε το κλίμα να μην είναι δυναμιτισμένο και να διεξαχθούν δύο αγώνες οι οποίοι θα έχουν αίσιο τέλος….