Connect with us

stoplekto

Η ΑΕ Μοσχάτου σάρωσε 5-0 τον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Κάνοντας επίδειξη δύναμης η ΑΕ Μοσχάτου συνέτριψε τον Αετό Κορυδαλλού με 5-0 δείχνοντας έτσι τη φετινή δύναμη της.

Οι παίκτες του Νίκου Κούστα , από την αρχή είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε μια ανανεωμένη ομάδα που με διπλή αμυντική ζώνη δεν  άφησε τους « πράσινους » να απειλήσουν την εστία τους .

Και ενώ στο 42’ το σουτ του Σαπαλίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι , ο τελευταίος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1) με σουτ άνοιξε το σκορ . Προηγήθηκε ωραία ενέργεια και σέντρα του Στούπη.

Στην  επανάληψη η ΑΕ Μοσχάτου με τον αέρα του προβαδίσματος στο σκορ είχε ισοπεδωτική υπεροχή την ίδια στιγμή είχαν πλέον καταθέσει τα όπλα .Στο 52’ ο Χατζάκης διπλασίασε τα τέρματα σκοράροντας κατά της παλιάς του ομάδας .

Στο 59΄ο Νιζάμης που είχε και δοκάρι στο 51’ , ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 .

Από κει και  πέρα όλα είχαν κριθεί οριστικά .Και όλοι περίμεναν πλέον τη λήξη του αγώνα . Για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο . Όπου στο 81’ ο Σαπαλίδης σκόραρε για δεύτερη φορά, και στο 88’ ο Μπόλης με κοντινό πλασέ έδωσαν  διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Επιβλητική η διαιτησία του Ηλία Σπάθα που εδωσε πραγματικό ρεσιτάλ.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Φιαμέγκος, Πέττας, Σιδηρόπουλος( 73’ Ντούνιας), Σπανός, Χατζάκης( 76’ Μπόλης) , Σαπαλίδης , Στούπης( 82’ Μουρελάτος) , Δρυμούσης( 46’λ.τρ.  Νιζάμης)

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Καλογεράς Τόπι( 75’ Φειδάς) , Μάναλης, Καλαμαράς, Σύρμας , Καλλέργης, Κωστόπουλος( 75’ Ροδίτης) Λοϊζίδης , Μαριόλης( 67’ Λεριός), Βερούση( 67’ Νούχο) Καλαϊτζίδης