Connect with us

6ος Όμιλος

Ετοιμάζει… τριπλό χτυπημα ο Ατρόμητος Πειραιά

Published

on

Στον Ατρόμητο Πειραιά οργανώνονται για τα καλά αφού γνωρίζουν απαντας ότι η επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία θα πρέπει να συνδυαστεί με την παραμονή στην κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση καθημερινά δίνει το δικό της αγώνα προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ του συλλόγου ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την κατηγορία και έχουν παραστάσεις ώστε να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.

Έτσι μετά από ενέργειες του προέδρου της ομάδας, Σπύρου Μητρόπουλου, τη φανέλα του Ατρόμητου θα φορούν ο 24χρονος μέσος, Θωμάς Ντάφλας που μέχρι πρότινος άνηκε στον Άγιο Ιερόθεο, επιστρέφοντας στο σύλλογο μετά το 2014. Παράλληλα, ο Ντάφλας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Τριγλία Ραφήνας, Φωστήρα, Φωκικό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε ο κεντρικός αμυντικός, Αριστείδης Πλάκας που είναι 31 χρονών και έχει περάσει από τον ιστορικό Ιωνικό και την οδηγήτρια τη σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Πειραια.

Τελευταίος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας θα είναι ο Βαγγέλης Μπαλασάκης που έχει αγωνιστεί σε Φψωστήρα και Αστέρα Μαγούλας.