Connect with us

4ος Όμιλος

Ερμής – Ιωνικός: «Μοιρασιά» στο ντέρμπι κορυφής!

Published

on

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το «ντέρμπι» της ενδέκατης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ερμή και Ιωνικό στο γήπεδο των Ζωνιανών. Οι ομάδες πάλεψαν για το τρίποντο, το οποίο με την εξέλιξη του αγώνα φάνηκε ότι θα κριθεί στο γκολ. Τελικά, κανείς δεν ευτύχησε να σκοράρει, με το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα να φεύγει «αλώβητο» από μια δύσκολη έδρα διατηρώντας, παράλληλα, το +3 από το σύνολο του Γιώργου Πετράκη. Επιπρόσθετα, δεν ξέφευγε κάποιος εκ των δύο από τον τρίτο Εργοτέλη που βρίσκεται στο -5 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι επιχειρώντας αρκετά σουτ προς την εστία του Λέτσο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Πασιαλή στο 27’, ενώ στο 2’, το 17’ και το 29’ είδε τα σουτ των Πρωτεγαράκη (άουτ), Πουλάκη (άουτ) και Ανωγειανάκη (έδιωξε ο Αργυρίου) αντίστοιχα να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά για τον ίδιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «κλέψουν» το τεράστιο διπλό, όμως η ενέργεια του Αργυρίου στο  66’, το σουτ του ίδιου στο 71’ και το σουτ του Πέεφ στο 70’ πέρασαν άουτ. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Πετράκη δεν επαναπαύτηκαν, πίεσαν αρκετά, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι στο 65’ σε σουτ του Δ. Πλουσή που πέρασε μόλις άουτ, αλλά και στη κεφαλιά του Ραπτάκη που έδιωξε στη γραμμή ο πανταχού παρών Αργυρίου στο 77′.

ΕΡΜΗΣ (Γιώργος Πετράκης): Ανδρεαδάκης, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης, Φαμπίνιο, Πουλάκης, Ανωγειανάκης (89′ Γιακουμάκης), Πλουσής Δ. (74′ λ.τρ. Προβιδάκης), Πασιαλής (72′ Μέμος), Σκουτέλης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Παντελίδης (78′ Κατσίκιας), Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Σιμιτσής, Πέεφ, Ζαφειρίδης (68′ Κάμαρα), Σαπαλίδης, Αργυρίου, Καραλής (85′ Ντούλιας).