Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιάζει ο Απόλλων Χαλανδρίου

Published

on

Τι κι αν είχε παιχνίδι Κυπέλλου μεσοβδόμαδα που οδηγήθηκε στα πέναλτι, ο Απόλλων Χαλανδρίου επικράτησε και της Αλσούπολης με 2-1 και στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του τρίτου ομίλου. Το ματς ήταν δυνατό, αρκετά ποιοτικό και κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 52′ οι ‘κυανόλευκοι’ πήραν το προβάδισμα με ‘αγγλική’ κομπίνα, αφού ο Γαλανόπουλος εκτέλεσε δυνατό πλάγιο και ο αρχηγός, Φίλιππος Κοτσαύτης, άνοιξε λογαριασμό για φέτος. Στο 67΄ήρθε η ισοφάριση από την σέντρα Μπούσουλα και κοντινό τελείωμα στο δεύτερο δοκάρι από τον Βαρσάμη. Το τελικό 2-1 σημειώθηκε στο 82′ χάρις την όμορφη ατομική προσπάθεια του φορμαρισμένου Παπουτσή και το κοντινό πλασέ του Γογγολίδη που σφράγισε ακόμα μια νίκη ξεσηκώνοντας το γήπεδο.

Διαιτητές: Γιαννουγλίδης, Μαχαίρας, Ολυμπιάδης.

Απόλλων (Αντώνης Ταβερνάρης): Σύρακας (44′ λ. τρ. Ρήγας), Κωνσταντάκης, Τσεσμελής, Κοτσαύτης (54′ Γογγολίδης), Γαλανόπουλος, Παναγιώτου, Παπουτσής, Λυμπερόπουλος Π., Κανδεράκης, Ισμέρης (68′ Βλογιαννίτης), Λυμπερόπουλος Κ.

Αλσούπολη (Χρόνης Βικάτος): Μαστοράκης, Μύττης, Σωντάς Α., Ασημακόπουλος, Αχμέτ, Κυριαζής, Μπούσουλας, Σωντάς Α. (51′ Θωμάκος), Πατρινός (51′ Βαρσάμης), Τσικριτέας (75′ Παπαδάκης), Γούπος.