Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα Βύρωνος: “Απαράδεκτο και επικίνδυνο για έναν διαιτητή να μην σέβεται το fair play”

Published

on

Ο ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να μοιράσει συγχαρητήρια στους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης με τον Αρη Πετρούπολης για την ακριβοδίκαιη συμπεριφορά απέναντι στις δύο ομάδες, στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή και τους εύχεται κάθε καταξίωση στο χώρο τους. Τέτοιες διαιτησίες φέρνουν τον κόσμο στα -άδεια- γήπεδα των τοπικών κατηγοριών.

Αφορμή της επίσημης διαμαρτυρίας, δεν είναι μόνο ο καταλογισμός του πέναλτι έπειτα από “άψογη” συνεννόηση του διαιτητή κ. Χριστόπουλου με τον β’ βοηθό κ. Στεργιώτη, από το οποίο προήλθε το 0-1 στο… 50ό λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ούτε η ευκολία με την οποία “κιτρίνιζαν” τους παίκτες της ομάδας μας.

Είναι η μη τήρηση του fair play από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Χριστοδούλου. Οταν σε μια πτώση ποδοσφαιριστή του Αρη, οι παίκτες της ΔΟΞΑΣ μαζεύτηκαν από πάνω του, ο “Κολίνα των τοπικών” άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί – μπροστά στην προοπτική να πετύχει και δεύτερο τέρμα η ομάδα της Πετρούπολης και να “κλειδώσει” τη νίκη.

Απαράδεκτο και επικίνδυνο για έναν διαιτητή να μην σέβεται το fair play. Μετά, πώς μπορεί να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να το σεβαστούν; Ή πώς μπορεί να σεβαστεί κάποιος τον β’ βοηθό, κ. Στεργιώτη, ο οποίος “δεν είδε” από μισό μέτρο την απρεπή χειρονομία ποδοσφαιριστή του Αρη προς τον κόσμο που βρέθηκε στην Εργάνη.

Επειδή, όμως, αντιληφθήκαμε ότι η ΔΟΞΑ και ο κόσμος του Βύρωνα είναι ανεπιθύμητος για τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Χριστοδούλου και τους βοηθούς του, κ.κ. Γουρέλη και Στεργιώτη, δηλώνουμε ότι εφεξής η συγκεκριμένη τριάδα, είναι ανεπιθύθητη και για εμάς, όσον αφορά τα παιχνίδια μας φέτος. Εντός κι εκτός έδρας.

Ξέρουμε ότι παλεύουμε μόνοι μας και ξέρουμε να αυτοσαρκαζόμαστε. Το είδατε και στο πρώτο φετινό μας γκολ.
Ζητάμε μόνο σεβασμό, τον οποίο δεν τον έχουμε νιώσει σε κανένα από τα 9 παιχνίδια φέτος. Σεβαστείτε την ομάδα που μαζεύει τον περισσότερο κόσμο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, για να σας σεβαστεί κι αυτή με τη σειρά της.
Μη μας αναγκάσετε πάλι να επανέλθουμε για τέτοια θέματα. Αφήστε μας επιτέλους να πανηγυρίζουμε όταν το αξίζουμε!