Connect with us

8ος Όμιλος

Γ. Λυρώνης: «Δείξαμε υπομονή και φέραμε το τρόπαιο στην Επισκοπή»

Published

on

Ο προπονητής της ομάδας της Επισκοπής, Γιώργος Λυρώνης στάθηκε περισσότερο στον τρόπο όπου οι παίκτες του επέδειξαν υπομονή αλλά και στο γεγονός ότι κατακτήθηκε ένας τίτλος που θα μπει στην τροπαιοθήκη της Επισκοπής.

Για το ίδιο θέμα μίλησαν τόσο ο συνεργάτης του, Στέλιος Κοζανίδης όσο και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Σουμπασάκης που είχε καθοριστικό ρόλο σ’ ένα ακόμα τρόπαιο…

Γ. Λυρώνης: «Δείξαμε υπομονή και φέραμε το τρόπαιο στην Επισκοπή»

«Αυτά τα παιγνίδια έχουν ιδιαιτερότητες, έχουν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας σ’ ένα γήπεδο που συνήθως ευνοεί τον πιο αδύναμο. Εφόσον μάλιστα μια ομάδα σαν εμάς δεν καταφέρει να πετύχει γρήγορα τέρμα, αυτό δίνει στον αντίπαλο δύναμη και ψυχολογικό σθένος για να αντέξει όσο γίνεται περισσότερο. Αυτό συνέβη και στο Σούπερ Καπ με τον Ερμή που είναι έτσι κι αλλιώς μια καλή ομάδα.

Σε παιχνίδια που κρίνονται στο 90λεπτο, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πιο πρόσφατο παράδειγμα ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικών κατηγοριών από το ματς του Σούπερ Καπ Ηρακλείου ανάμεσα στον ΠΑΝΟΜ και τον Γιούχτα δεν υπάρχει (νίκη στα πέναλτι για τον ΠΑΝΟΜ).

Το καλό πάντως για μας ήταν ότι, τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος, έδειξαν υπομονή στο παιγνίδι τους και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ στο 83’.

Τέλος, αυτό που έχει κύρια σημασία είναι ότι καταφέραμε να φέρουμε ένα κύπελλο στον σύλλογο».

Στ. Κοζανίδης: «Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει»

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Κοζανίδης αναφέρθηκε σε επιμέρους θέματα που αφορούσαν τόσο το Σούπερ Καπ όσο και την επόμενη μέρα της Επισκοπής.

«Ματς σαν αυτό με τον Ερμή δεν παύει να είναι ένας τελικός. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι 100% τέτοια εποχή. Είναι περίοδος προετοιμασίας. Κάθε μέρα όμως που περνάει ευελπιστούμε να είμαστε καλύτεροι ενόψει του πρωταθλήματος.

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και σ’ αυτό που πάμε να δημιουργήσουμε. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και προσπαθούμε καθημερινά χωρίς μεγάλα λόγια. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
Τώρα, στο κύπελλο παίζουμε με τον Παλληξουριακό στο γήπεδό μας. Αν είμαστε καλοί και πειθαρχημένοι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Εκεί θα έχουμε έναν αντίπαλο επιπέδου Football League. Είναι μια πρόκληση για μας όλο αυτό. Στο τέλος όμως θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει.

Όσον αφορά το ρόστερ είμαστε, πιστεύω, σε καλό δρόμο. Μακάρι να έχουμε κάθε εβδομάδα τον πονοκέφαλο για το ποιο παιδί θα βάλουμε στην 11αδα, ή θα πάρουμε στην αποστολή. Το σίγουρο είναι ότι τόσο οι παλιοί  όσο και οι καινούριοι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και στον Ερμή Ζωνιανών,  ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημά τους».

Δ. Σουμπασάκης: «Μέρα με τη μέρα όλο και καλύτεροι»

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας μας, Δημήτρης Σουμπασάκης μίλησε για τη φετινή κατάκτηση του Super Cup αλλά και για τα σχέδια της νέας σεζόν.

«Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο καλών ομάδων. Εμείς είχαμε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ κι έτσι το ματς θα κρινόταν στο ποιος θα το έβαζε πιο γρήγορα. Ο Ερμής είχε κι αυτός δυο – τρεις καλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν εμείς που ευτυχήσαμε να το πετύχουμε».

Ακολούθως ο Δ. Σουμπασάκης τόνισε για όλα όσα έχουν συνέχεια…  «Οι στόχοι της Επισκοπής είναι να κάνουμε μα μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, γιατί όχι και τον τίτλο! Μια φορά πάντως, από τη μεριά της, η διοίκηση, μάς παρέχει αυτά που θέλουμε. Αγωνιστικά είμαστε ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας οπότε, δεν είμαστε έτοιμοι. Στόχος είναι να γινόμαστε μέρα με τη μέρα όλο και καλύτεροι».

Τελευταία νέα της ομάδας 

•    Χθες δόθηκε φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Επισκοπή και την Επισκοπή 2010. Το τελικό σκορ ήταν 5-0. Για μία ακόμη φορά δεν προπονήθηκε ο Νίκος Λουμπάκης που ήταν σε εμπύρετη κατάσταση.

•    Σήμερα Τρίτη (4/9) η ομάδα έχει ρεπό. Από αύριο Τετάρτη (5/9) οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις και συνάμα ξεκινάει και η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με τον Παλληξουριακό την Κυριακή (9/9) στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

•    Όλοι οι παίκτες –ενδέχεται και ο Λουμπάκης- θα τίθενται στη διάθεση του προπονητή, Γιώργου Λυρώνη.

•    «Ο ΑΟ Επισκοπής ευχαριστεί ιδιαίτερα την επιχείρηση Beach Bar «Rouli’s» για το γεύμα που προσέφερε στην ομάδα μας πριν από τον αγώνα Super Cup».