Connect with us

5ος Όμιλος

Γκάτζιος: Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται

Published

on

Η ομάδα του παρότι προηγήθηκε, έφυγε από το Ελ Πασο χωρίς βαθμό ή βαθμούς, αφού η Προοδευτική γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό με 3-1.

Ο προπονητής των “βυσσινί”, Θοδωρής Γκάτζιος, στις δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στο γεγονός ότι η ήττα της ομάδας του έχει αίτια, αφού, ο διαιτητής ενώ αρχικά του επέτρεψε να καθίσει στον πάγκο, στην επανάληψη, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού σύμφωνα με τον άρχων της αναμέτρησης δεν είναι τα απαραίτητα έγγραφα που θα του έδιναν τη δυνατότητα να παραμείνει εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά, το κείμενο:

”Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του αγώνα. Βέβαια έχει εξήγηση. Κάναμε ένα καταπληκτικό α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη τα νέα παιδιά που ενσωματώθηκαν μια εβδομάδα μόλις είχαν αποτέλεσμα να μην εχουν ρυθμό συν το γεγονός ότι παίξαμε με μια καλή ομάδα και ότι στο ημίχρονο ο διαιτητής θυμήθηκε πως δεν έχω τα απαραίτητα χαρτιά για να παραμείνω εντός πάγκου. Εδώ αναρωτιέμαι πως γίνεται ένας προπονητής με ειδικότητα ποδοσφαίρου από το ΤΕΦΑΑ, να μην έχει δικαίωμα να κοουτσάρει ή να γυμνάζει ένα σύλλογο; Αυτό είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία που μόνο στην Ελλάδα γίνεται. Μου έμεινε ως εικόνα, ο υπέροχος κόσμος μας που τον ευχαριστούμε για τη βοήθεια και σίγουρα του λέω ότι θα είναι περήφανος για την ομάδα του με λίγη υπομονή”