Connect with us

7ος Όμιλος

Γιώρας: Κομβικό το παιχνίδι με την Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Το Αιγάλεω καλείται να δώσει συνέχεια στις νικες στο ματς με την Θύελλα Καμαρίου το Σάββατο στις 12.00.

Το ερώτημα είναι εάν το ‘Σίτι’ στην δεύτερη εξόρμηση του μακριά από το ”Μαυροθαλασσίτης” μπορέσει και πάρει την πρώτη του νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που αγνοεί τα τελευταία δυο χρόνια τη λέξη ήττα εντός έδρας σε ματς πρωταθλήματος στο Καμάρι.

Σίγουρα η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που θα μετρήσουν σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που θα κάνουν οι ”μπλε” και αυτό το γνωρίζει αρκετά καλά ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Γιώρας, ο οποίος με δηλώσεις του και αναφερόμενος στο ματς τόνισε: ”Ο αγώνας με την Θύελλα για εμάς είναι ένα ακόμη παιχνίδι που θέλουμε την νίκη και μόνο. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα”.

Σε ερώτηση για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς, ο Γιώρας είπε: “Θεωρώ πως σε αυτά τα παιχνίδια οποία ομάδα κερδίσει τις προσωπικές μονομαχίες έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει την νίκη”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί το παιχνίδι κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο πορτιέρο με καταγωγή από την Έδεσσα υπογράμμισε: “Για εμάς είναι κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί με νίκη το Σάββατο θα είμαστε στη πρώτη θέση”.

Στη συνέχεια ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ”Σίτι” υποστηρίζοντας: ‘‘Ο κόσμος της ομάδας μας για εμάς είναι ένα έξτρα κίνητρο για να κατακτούμε σε κάθε αγώνα την νίκη ώστε να τους δίνουμε χαρά. Η στήριξη τους είναι μεγάλη και τους ευχαριστούμε για αυτό”.

Για τον στόχο της ομάδας του και τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι ”μπλε” κάθε Κυριακή για τον πετύχουν, ο Γιώρας πρόσθεσε: “Ο στόχος της ομάδας μας από την αρχή της σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος αλλά για να γίνει αυτό πρέπει κάθε αγωνιστική να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βάλουμε το εγώ μας κάτω από το εμείς”.

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο Γιώρας είπε: “Προσωπική μου φιλοδοξία είναι βοηθήσω και εγώ από την μεριά μου όσο μπορώ περισσότερο να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, δηλαδή την κατάκτηση πρωταθλήματος και άνοδο