Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιάγκας: “Καθήκον όλων η στήριξη στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα”

Published

on

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», Μιχάλης Γιάγκας, με αφορμή την αρωγή του στην επίτευξη της χορηγικής συνεργασίας με την ΕΛΒΙΚ,  καλεί τους πάντες να στηρίξουν τις προσπάθειές μας.

Παράλληλα, στέκεται στο θέμα του γηπέδου αλλά και στις προσπάθειες της νυν διοίκησης ώστε η ΑΠΕ να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να μεγαλώνει.

Η συνέντευξη του Μιχάλη Γιάγκα στο apeagiaeleousa1936.gr:

Πως βλέπετε την προσπάθεια της διοίκησης απ όταν ανέλαβε κι αν η ομάδα βάσει της αίσθησής σας θα καταφέρει να πάρει την άνοδο φέτος.

«Φαίνεται ότι η Διοίκηση της «ΑΠΕ Αγία Ελεούσα» βαδίζει πάνω σε ένα συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο σχέδιο για την πρόοδο της ομάδας.

Διακατέχεται από μια σύγχρονη αντίληψη στην οργάνωση, στη λειτουργία και στη διαχείριση των οικονομικών και ανθρώπινων πόρων. Δείχνει να αντιλαμβάνεται και να κατανοεί σε βάθος τις ανάγκες και τις δυνατότητες της περιοχή μας και να προσαρμόζει τη λειτουργία της, με ευελιξία σ’ αυτές.

Η «ΑΠΕ Αγία Ελεούσα» είναι συνυφασμένη με την ιστορία της πόλης και αποτελεί δημιουργική διέξοδο για τη νεολαία της. Για το λόγο αυτό η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και η μεγάλη αγκαλιά που ανοίγει στα νέα παιδιά της πόλης συντελεί στην ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό.  Αυτός ο ρόλος της ομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντικός γιατί εξασφαλίζει τη συνέχεια χωρίς σκαμπανεβάσματα και δημιουργεί σταθερό πλαίσιο και ρεαλιστικές προσδοκίες. Η εξέλιξη και η άνοδος δεν μπορεί παρά να είναι το αποτέλεσμα μιας τόσο συστηματικής δουλειάς».

Έχετε κάποια ενημέρωση για την διαδικασία των τυπικών θεμάτων ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στα Ριμινίτικα;

«Έχω την ίδια ενημέρωση που έχετε εσείς, οι παράγοντες, οι παίκτες και οι φίλοι της ομάδας. «Ότι θα ξεκινήσουν τα έργα» . Η δημοτική αρχή έχει πάρει διαζύγιο με τα χρονοδιαγράμματα και τους ακριβείς χρόνους. Όλες οι υποσχέσεις αλλά και οι δεσμεύσεις δίνονται για να διαψεύδονται. Από τις αρχές του 2014 υπόσχονταν ότι το γήπεδο θα λειτουργήσει τον «προσεχή Σεπτέμβρη». Πέρασαν ήδη πέντε… Σεπτέμβρηδες και πάμε για τον έκτο. Και το γήπεδο ακολουθεί τη μοίρα της Γέφυρας Στ. Σαράφη. Και δεν ευθύνεται μόνο η γραφειοκρατία αλλά και ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής. Δύο φορές άλλαξαν οι μελέτες και ο τρόπος δημοπράτησης των έργων ανακαίνισης των αποδυτηρίων και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου».

Βοηθήσατε σημαντικά ώστε να στηρίξει την προσπάθειά μας μια μεγάλη εταιρία όπως είναι η ΕΛΒΙΚ. Τι σας έκανε να κινητοποιηθείτε έτσι; Υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν περισσότερες αυτές οι κινήσεις;

«Η ύπαρξη και η πρόοδος της ΑΠΕ είναι και πρόοδος της πόλης. Η στήριξη της υγιούς προσπάθειας που καταβάλει η Διοίκηση είναι καθήκον όλων. Αυτό με κινητοποίησε. Δεν χρειάστηκε να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια γιατί Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΒΙΚ είναι ο συμπολίτης μας κος Γιώργος Παπαμανώλης. Γέννημα – θρέμμα της πόλης μας, παλιός αθλητής ο ίδιος του αθλητικού σωματείου ΝΕΦΟ Νικηφόρος είναι ευαισθητοποιημένος με τα προβλήματα της πόλης.

Γι’ αυτό και ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά μου. Και βεβαίως μπορεί να γίνουν περισσότερες υποστηρικτικές κινήσεις. Η κατεύθυνση και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας εμπνέει και σηματοδοτεί το μέλλον».

Το μήνυμά σας στους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας και τους φίλους της ΑΠΕ;

«Η ΑΠΕ είναι ταυτισμένη με την πόλη και τους ανθρώπους της. Στο γήπεδό της έχουν γραφτεί συγκινητικές αθλητικές και ανθρώπινες ιστορίες. Χρέος όλων μας είναι να στηρίζουμε τις υγιείς δράσεις της ομάδας και να συμβάλουμε στην πρόοδο και την εξέλιξή της. Αποτελεί κομμάτι της ταυτότητάς μας και ως τέτοιο θα πρέπει να την περιφρουρήσουμε παρέχοντάς της τις απαραίτητες υποδομές και εγγυήσεις για την ύπαρξη και την εξέλιξή της.

Μιχάλης Γιάγκας
Δημοτικός Σύμβουλος,
Επικεφαλής Συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply