Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αφιέρωμα στην Αγία Παρασκευή πριν τον μεγάλο τελικό-Θέλει να γίνει η πολυνίκης του θεσμού

Published

on

Ασφαλώς αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού αφού κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό έχοντας βρει στο δρόμο της αξιόλογα σύνολα όπως ο Χαραυγιακός που ήταν περσινός φιναλίστ και ο Άρης Πετρούπολης.

Παρ’ όλα αυτά, η Αγία Παρασκευή κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να πετύχει κάτι θα έμοιαζε ακατόρθωτο πριν από μερικούς μήνες αφού πρωταγωνιστεί και στους δυο θεσμούς που έχει θέσει.

Με ομοιογενές σύνολο που βασίζεται στην σωστή αμυντική τακτική, στην ταχύτητα και στη δύναμη, το δημιούργημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έχοντας μικρό μέσο όρο ηλικίας δείχνει ότι έχει παρόν μα πάνω απ’ όλα μέλλον.

Αύριο στις 18.00 στο γήπεδο του Περιστερίου η Αγία Παρασκευή δίνει τα διαπιστευτήρια της στον μεγάλο τελικό με την Κηφισιά, και παρότι δεν είναι το φαβορί του αγώνα, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την ομάδα που σε περίπτωση κατάκτησης του θεσμού, θα είναι η πολυνίκης του Κυπέλλου.

Η Πορεία μέχρι τον τελικό

Αγία Παρασκευή-Κένταυρος Βριλησσίων 3-1

Φωστήρας Ηλιούπολης-Αγία Παρασκευή 1-2

Ερασιτέχνες Πανιώνιου-Αγία Παρασκευή 2-3 στην παράταση

Αγία Παρασκευή-Χαραυγιακός 1-1 (7-6 πεναλτι)

Αρης Πετρούπολης-Αγία Παρασκευή 2-3

Αγία Παρασκευή-Άρης Πετρούπολης 0-0

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Τιτκταπανίδης Τάσος

Παπαγεωργίου

Χριστόπουλος Άγγελος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Χατζίου Έντι

Παναγόπουλος Θεοδωρος

Δρόσης Οδυσσέας

Βελέντζας Χρήστος

Σκλαβενίτης Αντώνης

Πασουμίδη Γιώργος

Κουτζής Νίκολας

Καφετζάκης Ιωάννης

Κούτσιας Αλεξιος

Μπρεκάσι Άλντο

Ζιάι Έλβις

ΜΕΣΟΙ

Σκούρας Μιχάλης

Λαζόπουλος Πέτρος

Μαυρομματάκης Μάριος

Τσοπανάκος Σπύρος

Μπαλατσούρας Αποστολος

Ντιντίφας Αρης

Παπαευθυμίου Γιώργος

Μπαρδούσης Άγγελος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μιχαλόπουλος Γεώργιος

Κοβάνης Δημήτρης

Καραδήμας Ανδρέας

Μπέκος Βασίλης

Ρηγοπουλος Νίκος

Τζίτζης Γεώργιος

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ….

Κωνσταντόπουλος: ”Γιορτή για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο”

Σίγουρα η Αγία Παρασκευή τη φετινή χρονιά έχει πραγματοποιήσει μια πορεία που, δύσκολα, περίμενε κανείς. Ρίχνοντας το μέσο όρο ηλικίας και στηριζόμενο σε παίκτες μαχητές με πολλά τρεξίματα και ατελείωτη δουλειά, το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλο κυνηγάει δυο στόχους αφού βρίσκεται στην 2η θέση στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, και σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας του φετινού πρότζεκτ οφείλεται στο νεαρό προπονητη.

Ο ίδιος παραχωρώνοντας και δηλώσεις και αναφερόμενος στο ματς υποστήριξε: ”Ο τελικός είναι γιορτή και θα παίξουμε για να εκπροσωπήσουμε το όνομα που έχει η Αγία Παρασκευή. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος έχει ένα προβάδισμα με δεδομένο ότι παίζει σε ανώτερη κατηγορια. Ευχομαι να γινει ένα ωραίος τελικος και να το χαρει ο κοσμος”.

Στο ‘Press Room’ του τελικού τη Σάντα εκπροσώπησαν ο αρχηγός της, Γιώργος Τζίτζης και Μάριος Μαυρομματάκης.

Αναλυτικά, ότι δήλωσαν:

Γιώργος Τζίτζης: “Σε τέτοια μας δεν υπάρχουν φαβορί”

Πως αισθάνεσαι που η ομάδα σου βρίσκεται στο τελικο μετα απο αρκετά χρόνια;

Μετα απο αρκετα χρονια η ομαδα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και είναι σε θέση να διεκδικήσει το 4ο Κύπελλο της ιστορίας της και να γίνει η πρώτη ομάδα σε Κύπελλα. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ σε αυτή τη θέση και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να τα καταφέρει

Σας φοβίζει το γεγονος οτι αντιμετωπίζετε μια ομάδα ανώτερης κατηγοριας;

Η Κηφισιά είναι μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας που διαθέτει αρκετή ποιότητα. Αυτό δεν μας φοβίζει καθώς στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι ένα ματς 90′ και μπορούν να συμβούν πολλά. Από την πλευρά μας θα δουλέψουμε για το παιχνίδι πολύ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Πως αντιμετωπίζετε το ματς;

Ετοιμάζουμε την τακτική μας και θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και εύχομαι να ειμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε