Connect with us

7ος Όμιλος

Αρχοντάκης: Η εικόνα των στατικών φάσεων δεν μας επιτρέπει να χαρούμε

Published

on

Ο Άγιος Ιερόθεος πανηγύρισε την προηγούμενη Κυριακή την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-3 του Πανθηραϊκού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη παρότι δέχτηκε την ισοφάριση (από 3-0, 3-3), έβγαλε αντίδραση και πήρε το τρίποντο γεγονός που σκόρπισε την ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

«Όταν σημειώνεις μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πρωταγωνιστικό στόχο και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες σίγουρα αυτό σε κάνει να είσαι χαρούμενος, όμως η απαράδεκτη εικόνα στις στατικές φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα γκολ που δεχτήκαμε όπως και οι υπόλοιπες τρεις φάσεις που έκανε ο αντίπαλος μας προβληματίζει ιδιαίτερα και έχει να κάνει με τη συγκέντρωση στο συγκεκριμένο τομέα. Εάν συνυπολογίσουμε στατιστικά ότι πάνω από το 50% των γκολ επιτυγχάνονται από στημένες φάσεις σε αυτό το πρωτάθλημα είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε σύντομα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ρεαλιστικός στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και ότι πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά σαν μια διαφορετική ιστορία»