Connect with us

stoplekto

Αποκλεισμός μη αρεστών δημοσιογράφων απο την ΕΠΣ Ευβοίας.

Εποχές χούντας για την ΕΠΣ Ευβοίας.

Published

on

Την αλήστου μνήμης εποχή της χούντας που απαγόρευε ή επέτρεπε κατά το δοκούν  την μετάδοση  ειδήσεων θυμήθηκε η ΕΠΣ Ευβοίας, η οποία πήρε μια πρωτοφανή στα χρονικά απόφαση. Η ΕΠΣ Ευβοίας με ομόφωνη μάλιστα απόφαση απαγορεύει σε δύο τοπικούς δημοσιογράφους να εισέλθουν στους αγωνιστικούς χώρους να περιγράψουν αγώνες με το εξής καταπληκτικό σκεπτικό ” λόγω των δυσμενών κρίσεων που διατύπωσαν σε βάρος της Ένωσης”. Και ποιος λέει στους κυρίους της ΕΠΣ Ευβοίας ότι οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να είναι αρεστοί και να διατυπώνουν μόνο θετικές γνώμες; Το προκλητικό σκεπτικό της απόφασης εκθέτει ανεπανόρθωτα την ΕΠΣ Ευβοίας και καλά θα κάνει να την ανακαλέσει. Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ευβοίας έχει ως εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Εύβοιας, ανακοινώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του, οι κ.κ. : ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ & ΚΑΛΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, δεν θα λάβουν ταυτότητα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και δεν θα έχουν δικαίωμα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων των Ευβοικών πρωταθλημάτων (σε αθλητικές εκπομπές), λόγω των δυσμενών κρίσεων που διατύπωσαν σε βάρος της Ένωσης (το περιεχόμενο των οποίων αναρτήθηκε σε blog), επικαλούμενοι διατάξεις πέρα απο το καταστατικό και τον αθλητικό νόμο, με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό των παραγόντων και την καταστρατήγηση της συμφωνίας της Ένωσης με τους ιδιοκτήτες και διευθυντές των ραδιοφωνικών σταθμών 9,65 FM και ΡΑΔΙΟ 1 98,1 FM.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές πως όσοι ασχολούνται -με οποιαδήποτε ιδιότητα- με το άθλημα του ποδοσφαίρου, υποχρεούνται να τηρούν τους κανόνες του φίλαθλου πνεύματος και να συμμορφώνονται με το καταστατικό, τους κανονισμούς, τις οδηγίες και τις εγκυκλίους της διοργανώτριας”.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply