Connect with us

stoplekto

Απέκτησε Ζαχαράτο ο ΑΟ Καραβάς. Έμεινε ελεύθερος ο Φούντας

Published

on

Τον Γιώργο Ζαχαράτο που  ξεκίνησε φέτος στην Ελλάδα Ποντίων  απέκτησε ο ΑΟ Καραβάς , πραγματοποιώντας μια πολύ σημαντική μεταγραφή .

Από το γραφείο τύπου του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μία απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές του συλλόγου μας και όλοι στην οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ είμαστε υπερήφανοι.
Ο λόγος για τον 32χρονο Γιώργο Ζαχαράτο ο οποίος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές επιτυχίες όπου και εάν έχει αγωνιστεί.
Η εμπειρία του, οι γνώσεις και οι ηγετικές του ικανότητες πιστεύουμε οτι θα φανούν πολύτιμες στην συνέχεια ώστε να επιτύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.
Ο Γιώργος μάλιστα θα είναι στην διάθεση του προπονητή μας Παύλου Κόκκοτου απο αρχής γενομένης το παιχνίδι της Κυριακής με το Μοσχάτο.
Στο παρελθόν ο Ζαχαράτος έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική,Ρόδο, Παναχαϊκή, Γλυφάδα, Μανδραϊκό,Ιωνικό και Ελλάς Ποντίων.
Γιώργο καλώς  ήρθες στην οικογένεια μας….»

*Ελεύθερος έμεινε από τον ΑΟ Καραβά  ο Σίμος Φούντας .

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά:

To Δ.Σ του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ έχει αποδείξει έμπρακτα την τελευταία πενταετία άτι δεν θα μπει εμπόδιο στις επιθυμίες των ποδοσφαιριστών που είτε θέλουν να αποχωρήσουν ή επιθυμούν να κάνουν ένα ακόμα βήμα στην καριέρα τους.
Σε μία κρίσιμη αγωνιστική στιγμή για την ομάδα μας, δώσαμε με πλειοψηφία το πράσινο φώς στον ποδοσφαιριστή μας Φούντα Σίμο να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί ο ίδιος.
Τον ευχαριστούμε και δημόσια για την περσινή αξιόλογη αγωνιστική συμβολή του μιας και βοήθησε τα μέγιστα να κατακτήσει η ομάδας μας το Κύπελλο Πειραιά.
Σίμο θα είσαι πάντα φίλος μας, σου ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στην νέα σου επιλογή.»