Connect with us

stoplekto

ΑΟ Κορυδαλλός – Φαληρικός 2-0

Published

on

Αυτή την φορά η πολύ καλή εμφάνιση του ΑΟ Κορυδαλλού συνοδεύτηκε από νίκη. Μια νίκη με 2-0 επί του Φαληρικού , που ήταν και διπλής σημασίας αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί του αντιπάλου της μιας και είχε νικήσει και στον α’ γύρο. Το σκορ άνοιξε στο 71’ . Μετά από σέντρα του Στριγκώνη προς τον Μαντατζή και πριν φτάσει η μπάλα σε αυτόν, ο Χουχούλης στην προσπάθεια του να διώξει με προβολή έστειλε την μπάλα στο δίκτυα της ομάδας του . Ο Μαντατζής στο 86’ με ψηλοκρεμαστό σουτ « ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του. Οι Κορυδαλλιώτες στο 45′ έχασαν πέναλτι με τον Στριγκώνη. Παραχωρήθηκε σε ανατροπή του Λεκάκη από τον Κοτσιοβό. Απέκρουσε ο Σπαχίου , ξανασούταρε ο Στριγκώνης και νέα απόκρουση από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Άψογος ο διαιτητής Τσαμούρης .

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κατσικώστας, Tόπι Ζαχαρίου, Δερμεντζόγλου, Πετρίδης, Ζαμπέτης, Χατζηανδρέου (85′ λ. τρ. Φιλιππάκος), Πρίφτης (67′ Μαντατζής), Στριγκώνης, Σαραντέας, Πετράκης (14′ λ.τρ. Λεκάκης (89′ Ανδρικάκης)).

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Σπαχίου Τσότσογλου (87′ Μπαρλής), Χουχούλης, Ρούκα , Κοτσιοβός (85′ Ζάκο), Κουρούνης, Παναγιωτόπουλος (82′ Παπαδόπουλος), Σαραγάς, Κούβαρης (61′ Ορφανίδης), Καρακασίδης, Παναγιώτου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply