Connect with us

6ος Όμιλος

Ανυφαντάκης: «Η παρουσία του κόσμου μας γεμίζει ευθύνη-Πάντα πρέπει να πρωταγωνιστεί ο Ιωνικός» (vid)

Published

on

Ο Ιωνικός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για το μεγάλο ταξίδι της Γ’ Εθνικής όπου θα βρεθεί για ακόμη μια σεζόν, με τον Κώστα Ανυφαντάκη, να έχει την ευθύνη να οδηγήσει το σύλλογο σε νέες επιτυχίες μετά την περσινή, αγωνιώδη, χρονιά που πέρασε η ομάδα.

Ο ίδιος μίλησε ουσιαστικά για τα όσα θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα λέγοντας:

Ερχόμαστε όλοι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που έχει κόσμο και μεγάλη ιστορία και έχουμε ανθρώπους που ηγούνται του Ιωνικού οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη δυναμική και όραμα. Όντως είμαστε μια νέα ομάδα όμως βήμα-βήμα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε αντάξια ώστε να αποτελούμε μέλη του Ιωνικού. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ταυτότητα στην ομάδα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ξαναλέω η δυναμική του κόσμου, η ιστορία και οι άνθρωποι που ηγούνται του συλλόγου είναι για εμάς πολύ μεγάλη ευθύνη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε με πολύ δουλειά”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου δηλώνοντας τα εξής:

”Η παρουσία του κόσμου μας γεμίζει πολύ μεγάλη ευθύνη. Γνωρίζουμε ότι ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία κάτι που ταιριάζει στον Ιωνικό. Τώρα ξεκινήσαμε τη δουλειά. Πιστεύω βήμα-βήμα θα αποκτήσουμε την ταυτότητα που θέλουμε. Όντως είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες αλλά θεωρώ ότι η καλή επιλογή παικτών που έχει γίνει και το κοινό μας κίνητρο να πάμε τον Ιωνικό ψηλά θα μας δώσει τη δυνατότητα να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

Ερωτηθείς εάν είναι άμεσος στόχος ο πρωταθλητισμός ο Ανυφαντάκης πρόσθεσε:

”Άμεσος στόχος είναι να αποκτήσουμε την ταυτότητα που θα πρέπει να έχει ο Ιωνικός. Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιωνικός πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που πάντα θα παίζει με επιθετική φιλοσοφία και με στόχο τη νίκη. Αλλά για να φτάσουμε σε αυτό τον πολύ μεγάλο στόχο πρώτα πρέπει να βρεθούμε στο γήπεδο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε κάτι καλό”.

Στην τελευταία ερώτηση, σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στο άμεσο διάστημα, ο πρώην κόουτς της Επισκοπής και της Καβαλάς, υπογράμμισε:

”Ετοιμάστηκε μια ομάδα σε πολύ λίγες ημέρες. Αποκτήσαμε δυο παίκτες ανα θέση και μπορούμε αυτή τη στιγμή να δουλέψουμε πάρα πολύ καλά στο επίπεδο που θέλουμε. Σίγουρα θα αξιολογηθούν οι ανάγκες που πιθανόν να δημιουργηθούν και ίσως να έχουμε κάτι για αργότερα”.