Connect with us

slideshow

Ανδρέας Παντελή: Ο Ηρακλής δεν θα καταθέσει τα όπλα..

Published

on

Ο πρόεδρος του Ηρακλής, Ανδρέας Παντελή, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την υπόθεση με τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά και το συλλαλητήριο που θα γίνει σήμερα Σάββατο, ώστε να διαμαρτυρηθούν οι φίλοι της ομάδας για τον υποβιβασμό της ομάδας στην Football League 2.

 

Αρχικά, είπε: “Στις 20 του μήνα θα εκδικαστεί η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων. Η εξέταση της υπόθεσης, δεν νομίζω να μπορεί να γίνει πιο γρήγορα από τις 20 του μηνός. Αυτό που θέλω να πω είναι πως τα πολιτικά δικαστήρια δεν έχουν σχέση με αυτά της ΕΠΟ.

 

Τα πολιτικά δικαστήρια κινούνται βάσει των άρθρων του Συντάγματος και όχι του ΚΑΠ. Αυτό που εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε και να αποδεχτεί το Δικαστήριο είναι πως το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι το ανώτατο”.

 

Για το αν θα κατατεθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, τόνισε: “Περιμένουμε να έχουμε καλό αποτέλεσμα στα πολιτικά δικαστήρια και μετά τις υπόλοιπες κινήσεις αφήστε τις σε εμένα. Υπόσχομαι πως θα κυνηγήσω όλους όσους έκαναν αυτά τα βρόμικα παιχνίδια στη πλάτη του Ηρακλή. Ο Ηρακλής θα γίνει ο πρωτοπόρος της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

 

Για το μήνυμά του στον κόσμο του Ηρακλή: “Δεν καταθέτουμε τα όπλα. Ψηλά τα κεφάλια. Δεν θέλω μιζέρια ούτε κλάματα, δεν κάναμε κάτι για να κλαίμε. Εμείς έχουμε μια ιστορία 103 χρόνων και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Αυτό να σκεφτόμαστε όλοι.

 

Βάσει της ιστορίας μας θα πρέπει όλοι μαζί να οργανωθούμε και να κινηθούμε. Θα πάμε, στην ΟΥΕΦΑ, στη ΦΙΦΑ, όπου χρειαστεί. Θα κάνουμε τα πάντα. Περιμένω τον κόσμο του Ηρακλή να είναι στοσημερινό (10/09) συλλαλητήριο. Εγώ θα είμαι εκεί, παρών στην πρώτη γραμμή”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply