Connect with us

8ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Μπανγκουρά η Επισκοπή

Published

on

Ο διεθνής με τη Σιέρα Λεόνε μεσοεπιθετικός Μουσταφά Μπανγκούρα, ανήκει εδώ και λίγη ώρα στο ρόστερ της Επισκοπής.
Ο Μπανγκούρα βέβαια προπονείται εδώ και μια εβδομάδα στην Επισκοπή. Αφού ξεπεράστηκαν και τα όποια γραφειοκρατικά θέματα όμως, ο πρώην άσος της Ρόδο αποτελεί και επισήμως ποδοσφαιριστή της Ρεθυμνιώτικης ομάδας!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταγραφή του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, Μουσταφά Μπανγκούρα!
Η ομάδα μας έφερε στην Επισκοπή τον διεθνή ποδοσφαιριστή από τη Σιέρα Λεόνε επιτυγχάνοντας μια μεταγραφή που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Ο Μπανγκούρα είναι 28 χρονών (έχει γεννηθεί στις 24 Οκτωβρίου του 1989) και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Η καριέρα του είναι αξιοπρόσεκτη χαράζοντας εξαιρετική πορεία με ομάδες που ανέκαθεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο κυριότερος σταθμός του ήταν, η Κύπρος έχοντας περάσει από ομάδες όπως, η Νέα Σαλαμίνα, η Ομόνοια, η Πάφος, ο Απόλλωνας Λεμεσού, η ΑΕΚ Λάρνακας αλλά και ο Άρης Λεμεσού.

Πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε στο σερβικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μπόρατς Τσάτσακ αλλά και της Ζαμούν. Ο Μουσταφά Μπανγκούρα που παραμένει εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην ομάδα μας δείχνοντας εξ αρχής ότι πρόκειται για παίκτη υψηλού επιπέδου.

Με την Εθνική του ομάδα άλλωστε, έχει 30 συμμετοχές και έχει σκοράρει 14 φορές.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».


Μ. Μπανγκούρα: «Είμαι έτοιμος…»

Αμέσως μετά τα τυπικά, ήρθαν και οι πρώτες δηλώσεις από τον 28χρονο διεθνή: «Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι σ’ ένα μέρος που μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω. Αυτό που θέλω είναι, να μπορέσω να φτάσω στα γνωστά ποδοσφαιρικά μου επίπεδα και φυσικά μαζί, να ανεβάσω αγωνιστικά και την ομάδα. Είμαι έτοιμος να παίξω, είμαι έτοιμος να σκοράρω και να πετύχουμε όλοι μαζί αυτά που ζητά η διοίκηση και οι προπονητές μας.

Είμαι επαγγελματίας σ’ αυτό που κάνω και ελπίζω και φιλοδοξώ να κάνουμε όλοι μαζί την ομάδα να έχει πνεύμα νικητή».