Connect with us

stoplekto

ΑΕ Περάματος: « Καλό το ξεκίνημα αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα »

Published

on

Από την ΑΕ Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ξεκίνησε με θετικά αποτελέσματα τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, αλλά τόσο στην Διοίκηση, όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Είναι αλήθεια πως στο φετινό ξεκίνημα όλοι διακρίναμε ότι κάτι το διαφορετικό θα συνέβαινε στην πορεία. Η ιστορική μας ομάδα απόκτησε  καλούς  ποδοσφαιριστές, μα το κυριότερο άτομα με καλό χαρακτήρα. Με σοβαρή δουλειά από το προπονητικό τιμ, η ομάδα απέκτησε σταδιακά συνοχή και ομοιογένεια, με αποτέλεσμα να έρθουν σιγά – σιγά και τα θετικά αποτελέσματα. Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα παίζει πλέον καλό και ομαδικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους της, που επανέρχονται σταδιακά στο γήπεδο αφού η ομάδα τους ικανοποιεί.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι εφέτος είχαμε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Τα παιδιά το χαίρονται να αγωνίζονται, ο κόσμος ευχαριστιέται να βλέπει μπάλα και η Διοίκηση ικανοποιείται βλέποντας πως οι προσπάθειές της δεν πάνε χαμένες.

Ακόμη είμαστε στην αρχή της δύσκολης φετινής μας διαδρομής. Εμείς στην «ΕΝΩΣΗ» βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε «ταμείο». Ελπίζουμε ότι αυτό θα έχει θετικό πρόσημο, πλησιάζοντας τους στόχους που βάλαμε ως Διοίκηση στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου. »