Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΕ Νεάπολης-Επισκοπή 0-3

Published

on

Άνετο όσο και εμφατικό ήταν το πέρασμα της Επισκοπής από την Νεάπολη.

Το τρίτο «διπλό» στη χρονιά επετεύχθη και η ομάδα της Επισκοπής φροντίζοντας να προηγηθεί από το α’ ημίχρονο (ως το 18’) με 0-2 έχοντας κι ένα δοκάρι, σημείωσε άλλο ένα με τον πρώτο σκόρερ του ομίλου, Νίκο Κατσικοκέρη και έφτασε στο τελικό 0-3 απέναντι στην τοπική ΑΕN.

Με το ρεπό του ΟΦΙ και την ισοπαλία του Εθνικού (1-1 με τον Ιωνικό, η ομάδα μας μείωσε στους 6 βαθμούς από την κορυφή και στους 5 από την ομάδα του Πειραιά.

Στα θετικά, το γεγονός των δύο ασίστ του Δημήτρη Σουμπασάκη, το δεύτερο γκολ του Σωπασή σε δεύτερη συναπτή αγωνιστική, η πρώτη συμμετοχή –και στο πρωτάθλημα- του Άγγελου Γκιόκα αλλά και οι σωστές τοποθετήσεις του Αντώνη Κελαϊδή στο ντεμπούτο του φέτος στο πρωτάθλημα.

Το ματς:

Στο 9’ ο Σουμπασάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γεωργούλης πήρε την κεφαλιά στο β’ δοκάρι με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 12’ ο Σερβιλάκης έβγαλε σέντρα και ο Πήλιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 15’ η ομάδα του Ρεθύμνου ξέφυγε στην αντεπίθεση, ο Σουμπασάκης πέρασε μια διαγώνια μπαλιά στον Σερβιλάκη που μπήκε στην περιοχή και με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-2: Στο 18’ και πάλι ο Σουμπασάκης έκοψε διαγώνια μπαλιά στον επερχόμενο Σωπασή ο οποίος βάζοντας φάλτσο στο σουτ που επιχείρησε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 34’ από τη σέντρα του Σουμπασάκη, ο Πήλιος σούταρε άουτ.
Στο 35’ το καλό σουτ του Πήλιου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 41’ ο Σουμπασάκης εκτέλεσε πάλι ένα κόρνερ, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν, ο Πήλιος κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη συνέχισε να είναι πιεστική έψαξε το τρίτο γκολ όμως μετά το 75’ έπεσε ο ρυθμός, η Νεάπολη είχε κι αυτή μια δυο καλές στιγμές και ήρθε ο Κατσικοκέρης στις καθυστερήσεις για να δώσει διαστάσεις θριάμβου.
Στο 50’ το σουτ του Γεωργούλη από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
Στο 53’ από τη σέντρα του Σερβιλάκη, ο Πήλιος έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Κασσωτάκης.

Στο 69’  ο Ταβλαδωράκης έβγαλε τον Περράκη προ του Κελαϊδή όμως ο Σέχου πρόλαβε και έδιωξε μπροστά από την εστία.

Στο 80’ ο Πεταυράκης έβγαλε τον Περράκη απέναντι στον Κελαϊδή που έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-3: Στο 93’ ο Σωπασής εκτέλεσε ένα φάουλ,, ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Κασσωτάκης, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά, ο φορ της ομάδας της Επισκοπής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η διαιτησία: Κρασαγάκης, Μαυρουδής, Τσαμπουράκης (Ηρακλείου).
ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Α. Γιαννακάκης): Κασσωτάκης, Ανυφαντάκης, Κωστάκης, Βολωνάκης, Κοκολάκης (58’ Πεταυράκης), Παπουτσιδάκης (77’ Χιλάι), Ταβλαδωράκης, Τσακάνι (88’ Γ. Φαϊτάκης), Χρηστάκης (90’ Νάνο), Νοκάι, Περάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ  (Μ. Στεφανίδης): Κελαϊδής, Νάκας (60’ Μανωλακάκης), Σερβιλάκης (81’ Τζόρνταν), Ρούσσης, Σέχου, Πήλιος (60’ Γκιόκας), Σουμπασάκης, Κατσικοκέρης, Κούρτι (69’ Κεσίδης), Γεωργούλης, Σωπασής.