Connect with us

stoplekto

ΑΕ Μοσχάτου – Ένωση Α.Α. Ρέντη 5-0

Published

on

Με χαρακτηριστική ευκολία η ΑΕ Μοσχάτου επικράτησε με 5-0 της νεανικής Ένωσης Α.Α. Ρέντη και με το «καλημέρα » έδειξε την δυναμική της .

Το σκορ άνοιξε στο 28’. Ο Ρέντον μετά από ωραία προσωπική ενέργεια από δεξιά έπιασε σουτ η μπάλα βρήκε τον Ζιάι άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα.

Στο 37’ ο Ξενιτόπουλος με μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να γίνει το 3—0 στο 42’ με τον Σπανό.

Οι Μοσχατιώτες συνέχισαν να κυριαρχούν  και στην επανάληψη. Και ενώ το σουτ του Μουρελάτου στο 68’ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ,αμέσως μετά ( 69’ ) ο Μπόλης με σουτ πέτυχε το τέταρτο τέρμα για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 78’ με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Στούπη και αφού είχαν πραγματοποιηθεί και οι τέσσερις αλλαγές .

Το τελικό 5-0 σημείωσε ο Σόσαρι στο 90’  με πλασέ.

Εξαιρετική η διαιτησία του Δαμιανάκη.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος( 55’ Ζίου), Στεφανής, Πέττας( 46’ Φαναρίτης), Σιδηρόπουλος( 60’ Μουρελάτος), Ρέντον, Σπανός, Μπόλης, Στούπης, Δρυμούσης ( 46’ Σόσαρι) .

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ : Καπίρι, Καμαράδος Μ. , Ζιάι( 85’ Μαραγκός), Παπαθανασάκης , Καμαράδος Ε. , Σουράνης ( 69’Βάκουλης) , Φιλόπουλος, Καμαράδος Θ. ( 60’ Θηραίος) , Μιρντίτα ( 64’ Σαχινίδης)  Ζεφτερίδης, Μπόγρης .