Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα – Αμφιάλη 3-1

Published

on

Με καρδιά βγαλμένη από ατσάλι η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού επικράτησε με 3-1 της πανίσχυρης φέτος Αμφιάλης με ηγέτη και σκόρερ τον Δρούζα και διπλασίασε τις νίκες της σε ισάριθμους αγώνες .

Παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Οι Αμφιαλιώτες είχαν την κατοχή με το μέρος τους αλλά δύσκολα μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στο 17’ σε φάουλ του Στεφανή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι που ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους προηγήθηκαν με σουτ του Δρούζα έξω από την περιοχή, στο 33’.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν απειλητικά στην επανάληψη πίεσαν για να σκοράρουν , φρεσκάρισαν με αλλαγές την ενδεκάδα τους ,αλλά έπεσαν πάνω σε ένα φοβερό Γκερλέ που είχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις .

Αντί για την ισοφάριση όμως , ήλθε στο 73’ το δεύτερο γκολ για τους Κορυδαλλιώτες που έβγαιναν με αξιώσεις στην επίθεση )πάλι με τον Δρούζα .

Η Αμφιάλη κατάφερε να μειώσει στο 85’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Αυγέρη που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κοράκι.

Στο 90’ η ομάδα του Δερμάτη βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Φύπε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κοράκι σούταρε μόλις άουτ.

Όμως στο 93’ ο Πλατσιδάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ από 35 μέτρα «κρέμασε » τον Γεωργίου και έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες  των παικτών της Αμφιάλης, γράφοντας το τελικό 3-1 .

Καλός ο διαιτητής Κακριδής.

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ: Γκερλές, Στέκας, Τοκατλιάν( 64’ Δερματάς), Κοτσιοβός, Πιτερός, Δρούζας( 86’ Πλατσιδάκης), Καρακασίδης, Ξαφάκης( 84’ Ξανθάκης), Μαρλαφέκας, Σαλάμης, Νέλα ( 91’ λ.τρ. Λαζάρου)

ΑΜΦΙΆΛΗ: Γεωργίου, Σταθαράς ( 64’ Βέττας) , Καμμένος, Στεφανής, Φέκος, Μαντούβαλος( 69’ Χαντζής) Κοράκι, Μαυράκης( 46’ Ψωΐνος), Φύπε, Αυγέρης, Δαρδανός ( 83’ Νικέλης)