Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αίας Σαλαμίνας – ΑΕ Μοσχάτου 0-1 στην παράταση

Published

on

Στην παράταση κατάφερε η ΑΕ Μοσχάτου να κάμψει  τον ψυχωμένο Αίαντα με 0-1 και να φύγει από την Σαλαμίνα με την πρόκριση όπου θα αντιμετωπίσει στην έδρα της το Κερατσίνι.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ξεκίνησε μουδιασμένα.

Στο 19’ το σουτ του Ράμφου Κ. πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 32’  ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε θέση βολής και ενώ ήταν έτοιμος να σουτάρει , ο Σταύρου με προβολή έδιωξε την μπάλα .

Οι Μοσχατιώτες ανέβηκαν αρκετά στην επανάληψη και στο 62’ ο Σαπαλίδης έπιασε κοντινή κεφαλιά για να αποκρούσει ο Βασιλειάδης .

Στο 66’ μια ακόμα μεγάλη  ευκαιρία  για τους φιλοξενούμενους  όταν η κεφαλιά του Πέττα βρήκε το δοκάρι.

Όμως στο 85’  έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαπαλίδη που εξύβρισε τον διαιτητή.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση όπου επανήλθε η ισονομία, όταν και οι Σαλαμίνιοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Κεσανίδης στο 93’  με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 96’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Νομικού. Το εκτέλεσε ο Ξενιτόπουλος , αλλά ο Βασιλειάδης απέκρουσε , κρατώντας και σε αυτή τη φάση ανέπαφη την εστία του.

Στο 102’ ο βοηθός Μητάκος υπέστη τράβηγμα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Έτσι ο διαιτητής αποφάσισε να συνεχίσει το παιχνίδι μόνο με τον ένα βοηθό.

Το Μοσχάτο βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα στο 109’. Ο Μπόλης έπιασε σουτ, ο Βασιλειάδης απέκρουσε   προσωρινά, για να φτάσει η μπάλα στον Δρυμούση που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Οι του Αίαντα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ ,χωρίς όμως αποτέλεσμα .Να σημειωθεί από κείνη την περιοχή δεν υπήρχε  βοηθός μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Μητάκου.

Με πολλά  λάθη σε βάρος και των δυο ομάδων η διαιτησία του Λεμπέση.

ΑΙΑΣ : Βασιλειάδης, Παναγάκος( 86’ Σταύρου) , Κεσανίδης, Φασουλής, Ράμφος Ε.( 98’ Παπαμιχαήλ Καλικαντής, Μελαμπιανάκης, Δεμερτζής  65’ Παπαδημητρίου) , Κουπετώρης( 79’ Νομικός) Ραπτόπουλος, Ράμφος Κ.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Αθανασόπουλος, Σταύρου( 72’Στεφανής) Ξενιτόπουλος, Φιαμέγκος, Πέττας, Σιδηρόπουλος, Νιζάμης( 46’ Μπόλης) Ντούνιας( 46’ Σπανός) Σαπαλίδης Στούπης, Δρυμούσης.

                                                            ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ