Connect with us

stoplekto

Αίας Σαλαμίνας – Ήφαιστος 2-2

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση του Αίαντα Σαλαμίνας με τον Ήφαιστο που έληξε ισόπαλη 2-2 .
Δυο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και μάλιστα με τον ίδιο παίκτη τον Κρίστο. Την πρώτη στο 6’ με κεφαλιά και την δεύτερη στο 66΄ με πλασέ , από θέση οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο βοηθός Μουμπογιατζόγλου.
Οι Σαλαμίνιοι που είχαν στον πάγκο τους τον Νεκτάριο Σοκολάκη, «απάντησαν» αρχικά με κεφαλιά του Χανιώτη στο 20’ και την δεύτερη φορά στο 80’ με απευθείας κόρνερ του Πέρρου σε μια αμφισβητούμενη φάση, για το αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή. Ο βοηθός Σερέπας έμεινε στη θέση του , για να πάρει την ευθύνη πάνω του ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου που κατακύρωσε το γκολ. Διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι του Ηφαίστου με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Κεσανίδης που έβρισε τον βοηθό Σερέπα.
Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι . Ο Αίας στο 39’ με τον Ραπτόπουλο και ο Ήφαιστος στο 42’ με τον Τσεσμελόγλου
Με λάθη ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου
ΑΙΑΣ : Μεϊμάρογλου, Σαλάτας( 46’ Νομικός) , Κωνσταντινίδης, Μπέλιας, Ευαγγέλου, Πέρρος( 82 Ράμφος Ε.) Μελαμπιανάκης , Γκλεγκλές ( 70΄Κουπετώρης) , Χανιώτης ( 64’ Παπαμιχαήλ) , Ραπτόπουλος, Κοττάκης
ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Γεωργόπουλος, Παπαδάτος,( 50’ Σκόνδρας) Κεσανίδης, Τουρουντζής, Ψυαλλάκης ( 88’ Πάχος) Σουνόγλου( 60’ Ζούπα) Τζιώτης, Πήττας, Τσεσμελόγλου, Κρίστο( 95’ Νικολιάς) Αντωνίου.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ