Connect with us

stoplekto

Ένα μήνα εκτός ο Σαπαλίδης. Αιχμές Φαναρίτη για εσκεμμένα χτυπήματα από παίκτες της Αμφιάλης

Published

on

Η χρονιά τελείωσε πρόωρα για τον Σταμάτη Σαπαλίδη . Ο 28χρονος επιθετικός της ΑΕ Μοσχάτου υπέστη κάταγμα κλείδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αμφιάλη .

Ένα σοβαρό πλήγμα για τον σύλλογο , αλλά και για τον κορυφαίο φορ που σε 13 αγώνες είχε σημειώσει 21 γκολ.

Με δήλωση του ο Σαπαλίδης που θα μείνει ένα τουλάχιστον μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης ,  ευχαριστεί όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και ιδιαίτερα  την διοίκηση , τον προπονητή και τους συμπαίκτες του που του συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δοκιμασία.

*Εσκεμμένο θεωρεί το κτύπημα στον Σαπαλίδη ο ηγέτης της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης και κατονομάζει τον ποδοσφαιριστή της Αμφιάλης Τζέγκα.

«Ο Τζέγκα τραυμάτισε εσκεμμένα τον Σαπαλίδη και μετά γέλαγε σαν να έκανε κατόρθωμα » δήλωσε ο κ. Φαναρίτης και πρόσθεσε: «4 παίκτες μας έγιναν υποχρεωτικές αλλαγές εξαιτίας τραυματισμών από το αναίτια υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας.. Μπούγιας, Σαπαλίδης, Σκορδίλης, Μπαμίχα και Κάραβος αποχώρησαν αναγκαστικά λόγω τραυματισμού. Ο Κάραβος ζαλιζότανε και είχε απώλεια συνείδησης λόγω της αγκωνιάς που δέχθηκε στο κεφάλι…Ο Κοράκι κόντεψε να κόψει στα δυο τον Κάραβο από πίσω και μετά ζητούσε τον λόγο .
Τελειώσαμε το παιχνίδι με 10 παικτες γιατι δεν είχαμε άλλη αλλαγή…
Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο…»