Connect with us

stoplekto

Άγριο ξύλο στον Αυλώνα

Published

on

Μια λεκτική αντιπαράθεση ήταν ικανή να τινάξει στον αέρα τον αγώνα Αυλώνα- Παλλαυρεωτικού και να επακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των 22 ποδοσφαιριστών με το ξύλο να πέφτει σύννεφο.

Η  ένταση ξεκίνησε όταν  ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Θεοδωσιάδης  αντάλλαξε λίγα «γαλλικά» με το μέλος της διοίκησης των Λαυριωτών Νίκο Πιτσικάλη ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα από τον πάγκο.

Τα αίματα άναψαν, οι διαπληκτισμοί έγιναν λακτίσματα και στο 90΄ έγινε  το έλα να δεις με τους 22 ποδοσφαιριστές και τους πάγκους να συμπλέκονται, και το γήπεδο μετατράπηκε σε αρένα, που μετά από ώρα σταμάτησαν με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν και στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλουν ότι δέχθηκαν νέα επίθεση από τους γηπεδούχους.

Για την ιστορία ο Αυλώνας νίκησε με 2-1 με το νικητήριο τέρμα να επιτυγχάνεται στο 87΄όπου το γήπεδο πήρε «φωτιά».

Μέσα στον κακό χαμό ο Πλατανισιώτης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητές: Π. Προδρομίδης, Κ. Ντόστης, Σ. Κυριακόπουλος.

ΑΟ ΑΥΛΩΝ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρύπης, Πάνιος, Οικονμίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Πατσαβούρας (37′ Νάνος), Κουίντο, Θεοδωσιάδης, Νάκαι (29′ Πάντος – 75′ Λέκας).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Μπαγιάστας (89′ Ντάνης), Πλατανισιώτης, Σουλιώτης, Βλαντής, Τυφλίδης (46′ Καυκιάς), Τσίκλος, Θεοφανίδης (86′ Λαναράς), Δρούγκας, Μπαλόπητας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply