Παρασκήνιο

To «WeBuildFootballers» στο Χαλάνδρι είναι γεγονός (Photos)

To «WeBuildFootballers» στο Χαλάνδρι είναι γεγονός (Photos)

Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει που αφορά τη βελτίωση των αδυναμιών και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών, από τρία πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και είναι ευρέως γνωστά τα ονόματα τους.


Ο λόγος για τον γυμναστή του Ολυμπιακού Λιοσίων, Τάσο Γούλα, τον μέσο του Ηλυσιακού, Σταύρο Αμανατίδη και τον τερματοφύλακα της Επιδαύρου, Φωκίωνα Χατζηφόρο. Συγκεκριμένα, οι τρεις τους δημιούργησαν το ‘We build Footballers’ που αποτελεί ένα σύγχρονο γυμναστήριο για παίκτες κάθε ηλικίας στην όδο Ηρακλείτου, Αριάδνης και Νιόβης. Πάτημα Χαλανδρίου.

Αναλυτικά, τα στοιχεία που πρέπει να ξέρετε για το νέο χώρο: #WeBuildFootballers Ένα σύγχρονο γυμναστήριο για ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας. Μέσα από εξειδικευμένες προπονήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και κομμάτια ατομικής τακτικής στοχεύουμε να βελτιώσουμε τον επαγγελματία, ερασιτέχνη και νεαρό ποδοσφαιριστή. Το WBF απευθύνεται επίσης σε οποιονδήποτε άνδρα ή γυναίκα που θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, μέσα από προπονητικά ερεθίσματα δύναμης, αερόβιας άσκησης, ευλυγισίας κτλ. Τα προγράμματα αφορούν εκγύμναση σε ολιγομελή γκρουπ (3-5), ομαδικά (8-10) και ατομικής προπόνησης. Υπεύθυνοι προπονητές Γούλας Αναστάσιος, Αμανατίδης Σταύρος, Χατζηφόρος Φωκίων.

Αρθρα απο Παρασκήνιο

Τα… είπαν Γαντζούλας-Θεοδοσιάδης στο Θύελλα Καμαρίου-Κηφισιά

Κυριάκου Παντζαρίδη28/08/2018

Στo Camp Nou το site stoplekto.gr για το Μπαρτσελόνα – Μπόκα Τζούνιορς!!!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ15/08/2018

ΕΠΟ: Πρόστιμο 100 ευρώ ανά αγώνα σε τοπικά σωματεία χωρίς διπλωματούχο προπονητή

Φώτη Περιφάνη03/08/2018

«Χαζομπαμπάς» ο Λ. Μυλώνης

Κυριάκου Παντζαρίδη06/06/2018

Το 2Χ2 του Διγγελίδη στις Κυκλάδες

Κυριάκου Παντζαρίδη05/06/2018

Το αντίο του «Κέτσε» στους Αγίους Αναργυρους (photo)

Κυριάκου Παντζαρίδη02/06/2018
error: Content is protected !!