Παρασκήνιο

NextGen Training & Wellness Club Exclusive’: Η προπονηση ανέβηκε σε αλλο επίπεδο

NextGen Training & Wellness Club Exclusive’: Η προπονηση ανέβηκε σε αλλο επίπεδο

Το ‘Nextgen training & Wellness Club exclusive’μας άνοιξε ξανά την πόρτα του, στον ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο με εξειδικευμένα μηχανήματα χώρο του, στην Κωστή Παλαμά 166 στη Νεάπολη. Οι ιδιοκτήτες και γυμναστές Βασίληςκαι Γιώργος Κεντικελένης, με την άρτια επιστημονική κατάρτιση τους στον τομέα της γυμναστικής και διατροφολογίας, κατάφεραν να μας εκπλήξουν εκ νέου.

Σ’ ένα χώρο που δύσκολα συναντάς στην Ελλάδα, με μηχανήματα τελευταίες τεχνολογίας και εγκαταστήσεις γεμάτες ενέργεια, προσφέρουν υπηρεσίες ανώτατου επιπεδου. Εξειδικευμένες μετρήσεις σωματοσύστασης, προσαρμοσμένες προπονήσεις στις ανάγκες, τους στόχους, το αθλητικό και ιατρικό ιστορικό κάθε αθλούμενου καθώς και προσωπικά πλάνα διατροφής, εγγυώνται ότι η εκγύμναση εδώ θα σας οδηγήσει στην αλλαγή που επιθυμείτε.

Είτε στοχεύετε σε γενική ενδυνάμωση και βελτίωση της εικόνας σας είτε σε αποκατάσταση είτε σε αθλητική βελτίωση, σίγουρα υπάρχει ο κατάλληλος χώρος και η σχετική τεχνογνωσία για σας. Ο χώρος αθλητικής προπόνησης στα πρότυπα εγκαταστάσεων μεγάλων ομάδων. Η περιοχή ελεύθερων βαρών με σύγχρονο εξοπλισμό. Η πισίνα μυοχαλάρωσης, εκγύμνασης και ειδικών αποθεραπειών.

Ο χώρος ομορφίας με μηχανημα solarium μηδενικής ακτινοβολιάς αλλά και το κορυφαίο μηχάνημα θεραπείας σύσφιξης και αντιγήρανσης collagen light therapy. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πλέον αρκετών αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων, ανθρώπων των media, αλλά και ανθρώπων που αντιλαμβάνονται ότι η σωστή εκγύμναση είναι επιστήμη, η ομάδα του ‘Nextgen training & wellness club exclusice’ σας περιμένει στο νέο της χώρο για να διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι ότι όλα αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Τηλέφωνα επικοινωνίας ειναι το εξής: 2130446653 ενώ η οδός είναι στην Κωστά Παλαμά 166.

Η σελίδα στο facebook: https://web.facebook.com/NextGentrainingclub/?_rdc=1&_rdr

Η σελίδα στο Instagram: http://instagram.com/nextgen_exclusive

Παρασκήνιο

Αρθρα απο Παρασκήνιο

Πρωταθλητής και στα… θρανία ο Γιώργος Μάναλης

Κυριάκου Παντζαρίδη22/09/2017

Το «Cupping Coffee House» άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει

Κυριάκου Παντζαρίδη12/09/2017

Θυμήθηκαν τα παλιά Κώστας Παπουτσής και Γιάννης Σκοπελίτης με τον Τάκη Παππα

Κυριάκου Παντζαρίδη27/08/2017

Ο χαιρετισμός του Δουκάκη στον Μαυρομάτη και η ωραία ανάμνηση

Κυριάκου Παντζαρίδη24/08/2017

Πάει για ερυθρόλευκο η Μάνδρα….

Αντώνη Δαρζέντα15/06/2017

Το κέφι… αγγίζει κόκκινο στις ‘ΜΝΗΜΕΣ’

Κυριάκου Παντζαρίδη13/02/2017
error: Content is protected !!