6ος Όμιλος

«Nυν υπέρ πάντων ο αγών»

«Nυν υπέρ πάντων ο αγών»

Την Κυριακή 27/5/2018 η ομάδα μας, ως γνωστόν, καλείται να δώσει τον σημαντικότερο αγώνα στην σύγχρονη Ιστορία της, η έκβαση του οποίου θα κρίνει το μέλλον κατά πολύ.
Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε με τον Εθνικό να βάζει καινούργια θεμέλια σε διοικητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Με νέα φιλοσοφία, σκέψεις που έγιναν άμεσα πράξεις και με το όραμα της επιστροφής του ΕΘΝΙΚΟΥ στα μεγάλα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών, εκεί οπού ανήκει πραγματικά. Το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα δικαίωσε την προσπάθεια, με την ομάδα μας να ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια στον -κατά γενική ομολογία- δυσκολότερο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Και πλέον, βρίσκεται μόλις μια νίκη μακριά από το όνειρο της επανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Όλα αυτά στην πρώτη σεζόν της νέας αυτής προσπάθειας, οπού οι συντελεστές της σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό υπό αντίξοες σε πολλές περιπτώσεις συνθήκες. Κάποιοι υπερέβαλαν εαυτόν και κόντρα σε όλα συνέχισαν. Ταυτόχρονα έγιναν και λάθη, όπως είναι λογικό κι αναμενόμενο αλλά η προσπάθεια συνεχίστηκε. Κίνητρο και φάρος φωτεινός για να δικαιωθεί το συντομότερο
αυτή η πρωτοβουλία, ήταν ο πύρινος κόσμος του Εθνικού που κυριολεκτικά κι ας ακούγεται κλισέ «δεν άφησε τον Εθνικό μόνο του, ποτέ». Η σπάνια δυναμική των φιλάθλων του Εθνικού που πρεσβεύουν αυτό το κάτι διαφορετικό, το μη μετρήσιμο, το ειδικό βάρος της κυανόλευκης φανέλας.
Αυτός ο υπερήφανος κόσμος καθώς και όλοι όσοι νιώθουν τον ερχομό της νέας εποχής του Εθνικού, καλούνται να κατακλύσουν το Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας και να ωθήσουν με τον παλμό και τη θετική τους ενέργεια την ομάδα μας στη νίκη, που θα σημάνει την άνοδο στην Football League. Σε κάθε περίπτωση, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ και να μην απαντήσουν στις όποιες προκλήσεις και παγίδες ενδεχομένως να παρουσιαστούν. Η ένθερμη παρουσία τους σε κόσμια αθλητικά πλαίσια -όπως συνηθίζουν- απο την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης είναι αναγκαία προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι το απόγευμα της Κυριακής.

Το σύνθημα «Μια ομάδα, ένας στόχος…Όλοι μαζί!» λαμβάνει σάρκα και οστά: ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

https://www.ethnikosfc.org/nyn-yper-panton-o-agon/

6ος Όμιλος

Αρθρα απο 6ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά: Ανακοίνωση-αποτίμηση της χρονιάς των Ακαδημιών

Κυριάκου Παντζαρίδη22/06/2018

Προοδευτική: Προεδρική ενημέρωση από Νίκο Λεμονή

Κυριάκου Παντζαρίδη22/06/2018

Νέος προπονητής του Ιάλυσου ο Στεφανίδης

Κυριάκου Παντζαρίδη21/06/2018

2ο Camp Ποδοσφαίρου από τον Ατρόμητο Πειραιά (photo)

Κυριάκου Παντζαρίδη21/06/2018

Δήμας: «Αποχωρώ από τον Ιάλυσο»

Κυριάκου Παντζαρίδη21/06/2018

Στελλας στον Φοίβο Κρεμαστής

Κυριάκου Παντζαρίδη20/06/2018