Connect with us

6ος Όμιλος

Κερατσίνι-Εθνικός 2-1

Published

on

Σπουδαία νίκη με μεγάλη ανατροπή πανηγύρισε το Κερατσίνι παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού Πειραιά με ανατροπή.

Το συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου χάρις σε γκολ των Καλογιάννη και Πασαλίδη.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Κωνσταντίνου.

Στο α’ μερος ο Εθνικός κατάφερε να αξιοποιήσει τη νευρικότητα του Κερατσινίου.

Στο 11′ ο Παυλάκης σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε μολις άουτ.

Στο 15′ ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου μπλόκαρε το σουτ του Κατσικοκέρη, με τον Κρητικό στο 26′ να γυρίζει ψύχραιμα τη μπάλα στον Σικαλιά μετά τη σέντρα του Ντούλια.

Στο 27′ έγινε το 1-0, όταν ο Κωνσταντίνου με τρομερό σουτ νίκησε τον Φραντζεσκάκη με τη μπάλα να βρίσκει και το δκαρι.

Στο 30′ το φάουλ του Πασαλίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 35′ ο Κρητικός απομάκρυνε τη μπάλα λίγο πριν καταλήγει στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Μπερνιδάκη στο φάουλ του Πσαλίδη. Στο 40′ η κεφαλιά του Πασαλίδη δεν ανησύχισε τον Σικαλιά που είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ ενώ στο 42′ ο Φραντζεσκάκης έδιωξε τη σέντρα του Κατσικοκέρη προτού η μπάλα καταλήγει στον ανενόχλητο Παυλάκη.

Στο 61′ έγινε το 1-1 για το Κερατσίνι όταν ο Ντούλιας έκανε το πρώτο σουτ και ο Σικαλιάς απομάκρυνε όμως στην επαναφορά ο Καλογιάννης έκανε το 1-1 με σουτ.

Ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 65′ ο Γερόλυμος με σέντρα σημάδεψεο το δοκάρι.

Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι ακόμη μια καλή στιγμή, όταν ο Κρητικός μετά το ωραίο φάουλ του Καραλή έστειλε τη μπάλα λίγο αουτ.

Στο 77′ το Κερατσίνι έκανε την ανατροπή όταν ο Πασαλίδης βρέθηκε εντός περιοχής και με σουτ έκανε το 2-1 μετα απο πάσα του ΔΙάκου.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας) Φραντζεσκάκης, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράι, Μπατής, Βαττης, Γκιάτης (57′ Καλογιάννης), Ντούλιας (90+1 Καρέλης), Διάκος, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης (87′ Καμπούρης), Παπασπύρος (79′ Παναγιωτοπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (83′ Σωπασής), Κρητικός, Ρούσσης, Κατίδης, Μάναλης, Κωνσταντίνου (83′ Χατζησάββας), Παυλάκης, Μακρυγιάννης (69′ Καραλής), Κατσικοκέρης.