Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ώρα προαναγγελίας στην Α’ΕΠΣΑ (2ος Όμιλος)

Published

on

Η 24η αγωνιστική είναι προ των πυλών και μέσα από αυτό το κείμενο θα περιηγηθούμε στα γήπεδα της Αθήνας για να δούμε τη δράση των 15 ομάδων του δευτέρου ομίλου στην Α’ΕΠΣΑ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όλοι αγώνες θα αρχίσουν 15:30 με το ντέρμπι κορυφής Αγία Παρασκευή-Αιγάλεω να ξεχωρίζει ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί μόνο ένα παιχνίδι, το Κολωνός-Αργυρούπολη.

-Πεύκη-Πήγασος Πατησίων: Βαθμολογική ανάσα για τη Πεύκη που παίρνει τρεις πόντους στα χαρτιά μετά την απόσυρση του Πήγασου από το πρωτάθλημα και βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη φτάνοντας έτσι τους 21 βαθμούς.

-Κολωνός-Αργυρούπολη: Αν η Αργυρούπολη νικήσει και το ντέρμπι έρθει ισόπαλο τότε οι πορτοκαλί πατάνε ξανά κορυφή. Ο Κολωνός δείχνει να έχει παρατήσει την υπόθεση παραμονή αρκετές αγωνιστικές ενώ ο Αλέκος Ρίζος δίνει ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά. Καλή ευκαιρία λοιπόν για το συγκρότημα του Γιάννη Λεβέντη.

-Δόξα Βύρωνα-Διάνα Ηλιούπολης: Η Δόξα Βύρωνα αναζητά άμεσα βαθμούς ώστε να ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή. Έχει 24 βαθμούς και υποδέχεται την αδιάφορη Διάνα που δείχνει να εξασφαλίζει εύκολα την παραμονή και να ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

-Θύελλα Αγ.Δημητρίου-Άγ.Ιερόθεος: Ενδιαφέρον συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μπραχάμι, με την φορμαρισμένη Θύελλα να υποδέχεται τον αήττητο επί εφτά αγωνιστικές Άγιο Ιερόθεο. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη ώστε να πλησιάσουν στη κορυφή ενώ το συγκρότημα του Τάσου Τασιόπουλου δύσκολα θα κινδυνέψει στη συνέχεια.

-Άγιοι Ανάργυροι-Χολαργός: Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του δεύτερου ομίλου στους Αγίους Αναργύρους όπου ο Χολαργός ψάχνει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά, οι σκληροτράχηλοι κυανέρυθροι θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση για να κλείσει θετικά η χρονιά.

-Αγ.Παρασκευή-Αιγάλεω: Αναμφίβολα το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για το ντέρμπι της κορυφής με τη Σάντα να θέλει μόνο νίκη ενώ το ‘Σίτι’ πάει για δύο αποτελέσματα. Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η έκβαση του Σαββατιάτικου αγώνα ανάμεσα σε Κολωνό και Αργυρούπολη. Οι κυανόλευκοι αυτή τη στιγμή είναι πρώτοι με 52 βαθμούς ενώ ακολουθούν με 51 οι μελανόλευκοι και οι πορτοκαλί.

-Χαραυγιακός-Ελπίδα Αγ.Αναργύρων: Σημαντικό παιχνίδι για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη. Οι πράσινοι θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στον Χαραυγιακό που έχει το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου και κοιτάει να βελτιωθεί ώστε να νικήσει το Αιγάλεω. Πάντως, την αναμέτρηση επισκιάζει η επιστροφή των ”νερατζούρι” στη φυσική τους έδρα, σε ένα γήπεδο-στολίδι για την Ηλιούπολη μετά την ανακατασκευή του.

-Ιάσονας-Ρουφ: Στο Ίλιον, Ιάσονας και Ρουφ αναμετρούνται με φόντο την παραμονή. Η ”Αούστρια” χρειάζεται επειγόντως βαθμούς ώστε να ανασάνει ενώ εδώ και μιάμιση εβδομάδα έχει στο τιμόνι της τον Θοδωρή Κουτσουδάκη. Από την άλλη πλευρά, οι κυανόλευκοι πετάνε και μάλλον θα εξασφαλίσουν άνετα την παραμονή ειδικά σε περίπτωση νίκη τη Κυριακή.   

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply