Connect with us

4ος Όμιλος

Όσα σημάδεψαν τη χρονιά στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Published

on

*Αποτελεί μακράν το πιο μελανό σημείο που στιγμάτισε φυσικά αρνητικά το πρωτάθλημα. Η άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο Διονύσης Λιονάκης από μερίδα οπαδών στον αγώνα με την Κηφισιά, αποτελεί την χειρότερη στιγμή, η οποία πήρε έκταση σε πανελλαδικό επίπεδο. Μάλιστα, το περιστατικό ώθησε σε παρέμβαση τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος πραγματοποίησε, την επομένη κιόλας, συνάντηση με τον πρόεδρο του Ηλυσιακού.

*Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα, ο ΠΑΟ Κρουσώνα επιστρέφει στα τοπικά. Η καθυστέρηση στον προγραμματισμό και η έλλειψη ισχυρής χρηματοδότησης αποτέλεσαν τα σημεία κλειδιά στη μέτρια πορεία του συλλόγου.

*Σημαντική είναι η φετινή σεζόν για την Τριγλία Ραφήνας που κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ και ετοιμάζεται να τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

*Ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο… Κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα για το Ηράκλειο, αφού τα λάθη που έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν πολλά και δεν επέτρεψαν στην ομάδα των βορείων προαστίων να παλέψει με αξιώσεις για τη σωτηρία.

*Σε ακόμη ένα πρωτάθλημα δεν θα μπορούσαν να έχουν λείψει και οι… καθιερωμένες ενστάσεις. Αρχικά υπήρξε του Ατρόμητου Πειραιά κατά του Ηλυσιακού, με τη γνωστή «υπόθεση Αμανατίδη». Στη συνέχεια ακολούθησε εκείνη του Ατρόμητου Πειραιά ενάντια στον ΑΟ Γλυφάδας για υπεράριθμη συμμετοχή αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, την οποία κέρδισαν οι Καμινιώτες, ενώ σειρά πήρε εκείνη του Ιάλυσου απέναντι στον ΟΦΗ που έπεσε στο κενό. Άλλωστε, η Κρητική ομάδα είχε υπογράψει σύμβαση με το κανάλι ‘Κρήτη TV’ και ήταν δεδομένο ότι ο Ιάλυσος δεν είχε τύχη. Η ένσταση που ακόμη εκκρεμεί, πέρα από την έφεση του Ατρόμητου Πειραιά, είναι εκείνη που έχει καταθέσει ο Φωστήρας απέναντι στον Εθνικό, με τη θέση των «κιτρινόμαυρων» να αναφέρει ότι η ιστορική ομάδα δεν είχε εξασφαλίσει άδεια από την ΕΠΟ για τη βιντεοσκόπηση του αγώνα.