Connect with us

6ος Όμιλος

“Όρθιος” ο Ιωνικός στη Ρόδο, 1-1 με Ιάλυσο

Published

on

Μαχητική ψυχή επέδειξε ο Ιωνικός στη Ρόδο που κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.

Η ιστορική ομάδα έμεινε στο 1-1 με τον Ιάλυσο παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Από την αλλη ο Ιάλυσος ενώ κέρδιζε μέχρι το 87′ όπου και προηγήθηκε με το πέναλτι του Φαβάλι, δεν κράτησε τη νίκη και δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Εθνικό.

Στο 13′ ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χατζησάββας έφυγε στη πλάτη της άμυνας και βρέθηκε απέναντι από τον Ανδρούτσο όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ.Στο 20′ ο Σταυλάς σούταρε με τη μπάλα να φεύγει άουτ, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 21. O Δελαπόρτας έκανε ωραία προσπάθεια, έβγαλε την σέντρα, ο Μαντζάνο πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Κουρεπίνης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε. Η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι στην προσπάθεια του Κουρεπίνη να μαζέψει. Στο 39′ ο Φαβάλι κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή του Κουρεπινή, πρόλαβε να κάνε κάνει το σουτ, όμως ο Πλάκας πρόλαβε την μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή. Στο 47′ O Ρεκλείτης βρήκε πολύ ωραία τον Σταυλά μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος πρόλαβε την έξοδο του Κουρεπίνη, τσίμπησε την μπάλα, όμως αυτή πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 75′ το σουτ του Δήμα πέρασε δίπλα από τα δοκάρι του Ιωνικού.

Στο 87” ο Δελαπόρτας κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Φαβάλι κάνοντας το 1-0.

Ο επτάψυχος Ιωνικός παρ’ όλα αυτά δεν τα παράτησα και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο επόμενο λεπτό.

Ο Χατζησάββας βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ (Τερζής): Ανδρούτσος, Κόλα (80′ Σπάρταλης), Σταθάκης , Τσούπρος, Σταυλάς, Δήμας, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Φαβάλι, Μπεγκλετζής (64′ Παφιάκης), Μαντζάνο (33′ λ.τρ. Βλάχος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης) Κουρεπίνης, Πλάκας, Αλεξίου, Χατζησάββας, Παντελίδης, Πολυχρονάκης, Πογοσιάν, Δημακάκος, Γιαταγανάκης, Χαλκιάς, Καλτσάς. (53′ Όλα).