Connect with us

slideshow

Όλα μηδέν στο Φάληρο..

Published

on

Οι δυο ομάδες έμειναν στη “λευκή” ισοπαλία, αφού σε μια περίπτωση το δοκάρι σε, 3-4 ο εντυπωσιακός Ρόι Κάρολ, αλλά και ενίοτε η αστοχία των Πειραιωτών στην τελική προσπάθεια, δεν επέτρεψε να κουνηθεί το πλεχτό από μέσα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, ανακατεύοντας αρκετά την τράπουλα, θέλοντας να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του από τον κατάσκοπο της Μαρσέιγ που ήταν στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης.

 

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν το ματς με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ, αριστερά ο Μαρκάνο και δεξιά ο Τοροσίδης. Στο κέντρο Μοδέστο, Φέϊσα, ο Φουστέρ πιο μπροστά, αριστερά ο Χολέμπας, δεξιά ο Αμπντούν και στην επίθεση ο Μιραλάς.

 

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, είχε δοκάρι μόλις στο 6ο λεπτό με την κεφαλιά του Φουστέρ, ενώ είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας. Με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός έπεσε και όσες ευκαιρίες έκαναν οι ερυθρόλευκοι σταμάτησαν πάνω στον πολύ καλό Κάρολ.

 

Στο δεύτερο μέρος, ο Βαλβέρδε άλλαξε όλη την ενδεκάδα μέχρι το 60′ και όπως ήταν αναμενόμενο οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στο να βρουν ρυθμό.

 

Ο ΟΦΗ το εκμεταλλεύτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στο 63΄με τον Ζορμπά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Μετά το 65′ οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν λίγο την απόδοση τους και λίγο έλειψε να σκοράρουν με τον Μακούν.

 

Η ουσία είναι ότι ο Βαλβέρδε δεν άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει Μαρσέιγ και έτσι στις προπονήσεις θα πρέπει να κάνει τις δοκιμές που θέλει.

 

Ολυμπιακός: Κοστάνσο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Φέισα, Μιραλάς, Φουστέρ, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Αμπντούν.

Στο β΄ μέρος έπαιξαν οι: Μέγιερι, Μακούν, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Παπάζογλου, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Γέστε, Βαλεριάνος, Χαβίτο.

ΟΦΗ: Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Ντος Σάντος, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης, Μπόντο, Γεωργίου, Σουμπίνιο, Λόπεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ρόβας, Ζορμπάς, Μπουλούτ, Κάταϊ, Ουκάρ, Σόουζα, Μάντζιος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply