Connect with us

stoplekto

Όλα καλά με Δανιγγέλη στον Εθνικό Πανοράματος

Published

on

Όλα καλά με τον αρχηγό του Εθνικού Πανοράματος Νίκο Δανιγγέλη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του(κάταγμα περόνης- κνήμης) στον αγώνα της περασμένης Κυριακής(25/2) με τον Αστέρα Μαγούλας.

Ο Παίκτης υποβλήθηκε σήμερα(28/2) σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Περιστερίου και αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Η διοίκηση του Εθνικού ευχαριστεί το σωματείο του Αστέρα Μαγούλας  για το συγκινητικό ενδιαφέρον που έδειξε, αλλά και για την άψογη φιλοξενία. Επίσης, ευχαριστεί το διαιτητή Αλιάγα για την άμεση διακοπή του αγώνα κατά τη διάρκεια του τραυματισμού, αλλά και τον γιατρό της αναμέτρησης Γιώργο Καραπιπέρη για την βοήθεια που προσέφερε στον ποδοσφαιριστή του συλλόγου.

Τέλος, ευχαριστεί την διοίκηση της ΕΠΣΔΑ και τον πρόεδρο Μιχάλη Τζανόπουλο, αλλά και την υπεύθυνη των γιατρών κ. Λουίζα Κοσμίδου για την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν στην περίπτωση του παίκτη.

Όλοι στο σύλλογο, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και τεχνικό επιτελείο, εύχονται στον Νίκο ταχεία ανάρρωση και  να επιστρέψει το συντομότερο ξανά στην αγωνιστική δράση.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply