Connect with us

stoplekto

Όλα άψογα στην Γ.Σ. της ΕΠΣΔΑ (φωτο)

Published

on

Παρουσία σχεδόν όλων των συλλόγων  της Ένωσης και με άψογο τρόπο πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ασπροπύργου η Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Δυτικής Αττική .

Παραβρέθηκαν 29 σωματεία τα οποία υπερψήφισαν ομόφωνα τον διοικητικό απολογισμό και ενέκριναν τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους .Ο οικονομικός απολογισμός  ψηφίστηκε με 28 ψήφους υπέρ ενώ ο  εκπρόσωπος του Αστέρα Μαγούλας Μέγας Καραμπίνης είπε  « παρών ».

*Γραμματείς της Γ.Σ ορίσθηκαν οι Δημήτρης Τσοτσοβγένας, Δέσποινα Βλαχαντώνη και Ματούλα Κοντορέση .

*Πριν την έναρξη της ΓΣ  το σώμα αποφάσισε να μην ψηφίσει το σωματείο Αστέρας Άνω Λιοσίων λόγω της διαμάχης που επικρατεί ανάμεσα στον πρόεδρο Βαγγέλη Ρούσσινο και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Κρητικό.. Οι δυο πλευρές υποστήριξαν τις απόψεις τους , αλλά η Συνέλευση δεν ήταν δυνατόν να νομιμοποιήσει την μια ή την άλλη πλευρά που πλέον θα βρουν το δίκιο τους  μέσω της δικαστικής οδού…

*Τον Οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό διάβασε ο ταμίας Ηλίας Μήνος ενώ τον διοικητικό ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος που έκανε μια αναφορά σε όλα τα σημαντικά θέματα της χρονιάς που πέρασε.

*Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομκόφωνα  την εγγραφή δυο νέων σωματείων μελών  . Είναι ο ΑΟ Μικρασιατική Μίμας Μεγάρων και ο  Ερμής Ακάντεμι Άνω Λιοσίων .

Παραβρέθηκαν  ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης Τιμολέων Σταμάτης και ο κορυφαίος διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος, και από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου  Ασπροπύργου ο Αντώνης Κοναξής.

*Η διοίκηση της ΕΠΣΔΑ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ασπροπύργου Νίκο  Μελετίου , τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γιώργο Τσόκα το μέλος Αντώνη Κοναξή και το προσωπικό του ΚΑΠΗ Ασπροπύργου για την παραχώρηση της αίθουσας.