Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Όαση το Ρουφ και 3-0 τον Γ.Σ. Αργυρούπολης

Published

on

Ανεβάζοντας στροφές στο β’ ημίχρονο και αποδίδοντας κατα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟ Ρουφ επικρα΄τησε με 3-0 του Γ.Σ. Αργυρούπολης και έκανε το 2Χ2 στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Το συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα έδειξε ακόμη περισσότερα σημάδια βελτίωσης και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο που άντεξε για ένα ημίχρονο αφού στην επανάληψη, η ανωτερότητα της ‘Αούστρια’ ήταν εμφανής.

Οι ‘οράνιε’ με τη σειρά τους έμειναν στους τρεις βαθμούς μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Αγία Ελεούσα.

Στο α’ ημίχρονο, ο Νταουτάι έχασε τη πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟ Ρουφ στο 3′ με το σουτ που επιχείρησε να διώχνει κόρνερ ο Κοντεμίρης. Στο 18′ το σουτ του Νταβαρίνου πέρασε μόλις άουτ, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 28′ όμως ο Μπέρτζος πρόλαβε πάνω στη γραμμή τη μπάλα προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 32′ ο Νταβαρίνος εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά του Τσιμπλάκη όμως η προβολή του σταμάτησε στα πόδια του Κοντερμίδη. Στην τελευταία φάση του α’ μέρος, το σουτ του Χίσο βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοντεμίρη που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, η ‘Αούστρια’ ήταν καταιγιστική, αφού κατάφερε να… τελειώσει το ματς σε διάστημα 23′. Η αρχή έγινε στο 48′ όταν ο Χίσο επιχείρησε το γύρισμα και ο Δρακοντίδης άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοντεμίρη, με τους γηπεδούχους να γράφουν το 1-0.

Στο 61′ το Ρουφ έκανε δυο τα τέρματα του, αφού ο Γαλάνης με μια μαγική πάσα έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Νταουτάι ο οποίος με άψογο πλασέ νίκησε τον Κοντεμίρη κάνοντας το 2-0. Το κρεσέντο των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 68′ με τον Νταουτάι να γίνεται αυτή τη φορά δημιουργός, αφού έστρωσε τη μπάλα στον Νταβαρίνο και ο τελευταίος αφού έκανε ένα κοντρόλ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 74′ κεφαλιά του Χιόνη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 75′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όμως ο Μπαϊρακτάρης έδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Βασίλης Σπάθας) Κουνάδης, Καραμπάς (46′ Κατσιγιάννης), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Γαλάνης (65′ Μπεκατώρος), Τσιμπλάκης, Νταουτάι (78′ Φωτόπουλος) Χίσο, Νταβαρίνος.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Κοντεμίρης, Ακογλάνης, Παπαντωνάκης, Γιαννίκος, Καραβουσάνος (72′ Χιόνης), Βουβουδάκης (75′ Κορδαλής), Λεβέντης Δ., Γκρεβτσίδης, Αγγελόπουλος (46′ Κωνσταντινίδης), Κοκκινέλης, Δρακοιντίδης.