Connect with us

stoplekto

«Ωρύονται» στον Κριό

Published

on

Αγανάκτηση επικρατεί στον Κριό Ασπροπύργου για μια ακόμα φορά  με την διαιτησία. .Το «ποτήρι ξεχείλισε» κατά τους υπευθύνους στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ειδυλλιακό . Οι Ασπροπυργιώτες τα έχουν με τον διαιτητή Κορδολαίμη και τις αποφάσεις του

Όπως μας είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Βάντζος αρχικά υπήρχε η σκέψη να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα . Τελικά συζητούν τώρα με άλλες ομάδες να «μετακομίσουν » στον Πειραιά ή να αγωνιστεί η β΄ ομάδα  του χρόνου μόνο σε τουρνουά.

«Έχουν αναρωτηθεί στην ΕΠΣΔΑ , γιατί οι αγώνες γίνονται χωρίς φιλάθλους κάτι πρωτοφανές ; Επειδή ο κόσμος έχει αηδιάσει με τη διαιτησία και του ανεβαίνει η πίεση .» δήλωσε ο Θ. Βάντζος και πρόσθεσε:« Γιατί οι διαιτητές ή το κάνουν εσκεμμένα ή είναι άσχετοι . Δεν μπορεί ένας παίκτης να καλύπτεται από τρεις  αντιπάλους ή ένας είναι πάνω στη γραμμή και ο διαιτητής να δίνει οφσάιντ. Δεν γίνεται να πληρώνω εγώ πρόστιμα εξ αιτίας π.χ.  του Κουντουριώτη και αυτός να επιβραβεύεται παίζοντας στην Γ’ Εθνική .   Ας μου επιστρέψουν πίσω τα χρήματα . Αν παίζαμε με τον Ειδυλλιακό με  διαιτητές από άλλη Ένωση δεν υπήρχε περίπτωση να χάναμε . Γι’ αυτό θέλουμε εμείς και ορισμένες άλλες ομάδες να πάμε στον Πειραιά . Εκεί είναι καλύτερα τα πράγματα και το κυριότερο οι αγώνες γίνονται με κόσμο. Γιατί εκεί οι διαιτητές όταν κάνουν λάθος , το κάνουν κατά λάθος »

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply