Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ψυρόπουλος: Υπάρχει το κίνητρο (video)

Published

on


Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί το Ηράκλειο την Κυριακή το απόγευμα στο παιχνίδι που ακολουθεί με το Κερατσίνι στο Σχιστό. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν πλην του Βασίλη Καφετζή που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο πόδιο γεγονός που δεν επιτρέπει στον έμπειρο μέσο να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Κώστα Ψυρόπουλου. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το ματς της Κυριακής τονίζοντας: Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε βάλει στόχο να κερδίσουμε και πράγματι το καταφέραμε στον απόλυτο βαθμό. Δεν ειναι απαραίτητο να πάμε να κερδίσουμε το ματς για να κάνουμε το 6Χ6, αλλά εδώ που φτάσαμε νομίζω ότι οι παίκτες το θέλουν πιο πολύ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κίνητρο και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο όπως κάναμε και στο τελευταίο παιχνίδι και να το συνδυάσουμε με το αποτέλεσμα’.

Σε σχετική ερώτηση για το πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες τον αγώνα, ο Καλαματιανός προπονητής πρόσθεσε: Το αντιμετωπίζουν με καλή διάθεση και όχι πλέον με τόσο αγχος και πίεση όπως είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα είναι πιο άνετοι πλέον και στις κινήσεις και μέσα στο γήπεδο και αυτό τους απελευθερώνει για να μπορούν να σκέφτονται καλύτερα.

Ερωτηθείς που οφείλεται η επιτυχημένη πορεία της ομάδας, ο Κώστας Ψυρόπουλος τόνισε: Είναι μια συνολική δουλειά. Έχουμε βοηθήσει οι πάντες ώστε να μπορέσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε μείνει πολλές ώρες στο γήπεδο και δουλεύουμε σε διάφορα θέματα αγωνιστικά αλλά και σε εξαγωνιστικά ζητήματα αφού αναφερόμενα συχνά σε θέματα που αφορούν τη ζώη και τη διατροφή τους

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply