Connect with us

7ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: “Το αφιερώνω στη διοίκηση και στον κόσμο”

Published

on

Ο Αιολικός ήταν το φαβορί στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου και έκανε το αυτονόητο, βάζοντας ακόμη ένα τρόπαιο στη μεγάλη ιστορία του.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ψυρόπουλος, που έχει κατορθώσει να αναμορφώσει τον ιστορικό σύλλογο συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του θεσμού, βάζοντας με τη σειρά του ακόμη ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του.

Ο ίδιος αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε

“Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με έναν αξιόλογο αντίπαλο σε μια ωραία ατμόσφαιρα και σε ένα ωραίο τερερν. Η ομάδα μας ηταν καλυτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιου. Ειχαμε τον απολυτο έλεγχο και δικαια φτασαμε στην νικη. Ειμαι πολυ χαρουμενος που εγραψα ιστορια στην ιστορικη σελιδα του Αιολικού. Εδω και 9 αγωνιστικές η ομαδα έχει σταθερή ανοδική πορεία, οι παίκτες ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού. Μετά από πολύ δουλειά και πολλές ώρες προπόνηση έχουμε φτάσει στα θετικά αποτελέσματα και αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι υπήρχε αξίολογο υλικό αλλά και το γεγονός ότι βοήθησαν σημαντικά τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα το Γενάρη. Θέλω να αφιερώσω το κύπελλο στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο που κάνουν μεγάλη προσπάθεια σε πολύ δύσκολα οικονομικά καιρούς για τις ομάδες και στον κόσμο που αγαπάει την ομάδα. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή προσήλωση που δείχνουν σε κάθε ματς”.