Connect with us

7ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: “Ο Αιολικός δεν κοιτάζει θεσμούς, αλλά να κάνει νίκες παντού”

Published

on

Μπορεί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Αιολικός να είχε δύσκολη αποστολή όσον αφορά το βεβαρημένο πρόγραμμα, όμως το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου έκανε το χρέος του.

Μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου, και τις νίκες με Τριγλία Ραφήνας και στη δύσκολη έδρα του Ερμή Κιβερίου, οι κυανόλευκοι πήραν άριστα και στον τελικό του Νομού τον οποίο και κατέκτησαν.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχημένης πορείας των κυανόλευκων ασφαλώς και είναι ο Καλαματιανός, Κώστας Ψυρόπουλος ο οποίος με δηλώσεις μετά την τελευταία επιτυχία τόνισε

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λέσβου, κατακτήσαμε και τον τελικό του Νομού και πρόκειται για κατακτήσεις δυο τελικών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν χρέος μας και το πετύχαμε. Άλλωστε, ο Αιολικός δεν πρέπει να κοιτάζει μόνο συγκεκριμένους θεσμούς, αλλά να κυνηγάει όλους τους στόχους. Είναι πολύ σπουδαίο για τον Αιολικό και αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες για τις πολύ καλές εμφανίσεις και το ομορφο ποδόσφαιρο που μας προσφέρουν!