Connect with us

7ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: Να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με τον Αιολικό

Published

on

Από τη στιγμή που ο Κώστας Ψυρόπουλος απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης του Αιολικού ήταν δεδομένο ότι η ομάδα του Βορειανατολικού Αιγαίου θα έθετε υψηλά τον πήχη.


Άλλωστε σχεδόν σε όλες τις ομάδες που έχει εργαστεί ο Καλαματιανός κόουτς κάνει πρωταθλητισμό και η συνέχιση της συνεργασίας με τους Κυπελλούχους Λέσβου θα κρινόταν ανάλογα με τους στόχους που θα οριοθετούνταν και θα αφορούσαν την διεκδίκηση του τίτλου.

Έτσι και συνέβη αφού μέσω των δηλώσεων που παραχώρησε στο sportcyclades.gr ο Καλαματιανός προπονητής υπογράμμισε ότι στόχος του Αιολικού αποτελεί τη νέα σεζόν ο πρωταθλητισμός.

Αρχικά, ο επιτυχημένος κόουτς ρωτήθηκε για τους λόγους που απάντησε θετικά υποστηρίζοντας

«Απάντησα θετικά γιατί υπήρξε ταύτιση απόψεων και θα γίνει μια προσπάθεια ώστε να θέλουμε υψηλά τον πήχη. Θα επιδιώξουμε να πετύχουμε την άνοδο. Ο πρωταθλητισμός είναι στο dna του Αιολικού όμως ο κύριος λόγος που έμεινα είναι για να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και να θέσουμε σαν στόχο την πρώτη θέση. Συντέλεσαν πολλοί λόγοι όπως η προσπάθεια που έγινε από πέρυσι. Δεθήκαμε διοίκηση, κόσμος και παίκτες. Θέλαμε όλοι να προσπαθήσουμε ώστε ο Αιολικός να έχει ένα καλύτερο αύριο. Οι συνθήκες για την άνοδο είναι καλές και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη δείχνουν οτι έχουν μεγάλη αγάπη. Θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που θα υπάρχει για την άνοδο. Στόχος αποτελεί να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για την εντύπωση που του προκάλεσε ο Πανθηραϊκός από την περσινή του εμπειρία και το γεγονός ότι ίσως η ομάδα του τεθεί αντιμέτωπη με τη Θύελλα Καμαρίου, ο κ. Ψυρόπουλος τόνισε:

«Ήταν μια καλή ομάδα βάση της εικόνας. Από τον πρώτο χρόνο που ανέβηκε ο Πανθηραϊκός το απέδειξε. Δείχνει μια σταθερότητα στην κατηγορία και έχει ένα επιθετικό σύνολο και αυτό την κάνει να παραμένει ανταγωνιστική.

Η Θύελλα Καμαρίου σίγουρα είναι μια ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια με έναν προπονητή που είναι έμπειρος και αξιόλογος. Απ’ ότι φάνηκε φέτος έγινε σωστή δουλειά και φαίνεται ότι θα είναι υπολογίσιμη έχοντας και αξιόλογο σύνολο».

πηγή: sportcyclades.gr