Connect with us

6ος Όμιλος

Ψαρρόπουλος: “Ευχόμαστε να γίνει ένα πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών”-Παραλειπόμενα από την κλήρωση

Published

on

Η κλήρωση για τα play off ανόδου έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (18/4) στην ΕΠΟ και ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων, κ. Σταύρο Ψαρρόπουλο να παίρνει το λόγο λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Σας καλωσορίζουμε στην ΕΠΟ για την κλήρωση των Play off ανόδου στην Football League.

Εκφράζουμε συγχαρητήρια σε όλους γιατί είστε οι πρωταθλητές σε απαιτητικούς ομιλους.

Μετά από αρκετά πισωγυρίσματα λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων που είχαμε είμαι στην ευχαριστη θέση να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της κλήρωσης.

Κρίναμε, μετά τη συζήτηση που είχαμε χθες, ότι μπορούμε να κάνουμε μερική επικύρωση των πρωταθλητών.

Με βάση την επικύρωση, βρίσκεστε για την κλήρωση ανόδου.

Έναρξη των αγώνων θα είναι 29/4 και τέλος των αγώνων 27/5.

Επόμένως θα γίνει και ένας αγώνας Τετάρτη και θα αφορά την 2η αγωνιστική.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και να πετύχετε τους στοχους σας”.

Παραλειπόμενα από την κλήρωση! 

Στη συνέχεια ο χρηματοδότης του Αήττητου Σπάτων, Νίκος Κατσιγιάννης, ρώτησε τι θα ισχύει με τις κάρτες όσον αφορά το μίνι πρωτάθλημα και έλαβε την απάντηση, ότι δεν θα υπάρξει νέα προκύρηξη για τα μπαράζ, αφού πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που αποτελεί τη συνέχεια εκείνου που ολοκληρώθηκε. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον ένας ποδοσφαιριστές στη φάση αυτή έχει συμπληρώσει 4 κάρτες, ή έχει δεχτεί κόκκινη χάνει την 1η αγωνιστική.

Ο ισχυρός άνδρας των “πρασίνων” απεύθυνε και ερώτημα σχετικά με τον τρόπο που θα ορίζονται οι διαιτητές (γεωργραφικά κριτήρια κλπ), με τον κ. Δημητρίου να δηλώνει ότι θα ορίζονται και διαιτητές της Football League αλλα και αξιολογημένοι της Γ’ Εθνικής.

Το λόγο πήραν και οι εκπρόσωποι του Εθνικού Πειραιά, οι οποίοι, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σχετικά με τις δυο τελευταίες αγωνιστικές, που ενδεχομένως θα μπορούσε η ομάδα τους να δώσει στην Καλλιθέα.

Τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, η Καλλιθέα, παίζει εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα της Football League, και η ιστορική ομάδα θα αναγκάζονταν να δώσει τους αγώνες στην 2η έδρα της, στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το γήπεδο του Μοσχάτου είναι μικρό σε χωρητικότητα, έκανε τις ομάδες να συμφωνήσουν ότι τα ματς θα έπρεπε να λάβουν χώρα στο γήπεδο της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα, ο Εθνικός να μπει σε κλειδάριθμο ειδικό.