Connect with us

stoplekto

Χ. Παπαδάκη: ” Απαράδεκτη η διαιτησία του Τραϊφόρου”

Published

on

“Είναι απαράδεκτο μία διαιτησία να ακυρώνει την προσπάθεια όλης της ομάδας”,  δήλωσε η Πρόεδρος του Πανφαληρικού Χρυσή Παπαδάκη μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, για να συνεχίσει:

” Είναι ίσως η πρώτη φορά που θέλω να εκφράσω τόσο έντονα τη δυσαρέσκειά μου, για  μία διαιτησία, η οποία σίγουρα δεν ήταν αντικειμενική. Και μιλάω για τη διαιτησία του κυρίου Τραϊφόρου, στο παιχνίδι που σφύριξε Πανφαληρικός- ΑΟΑΔ. Δεν μπορεί άλλοι κανόνες να ισχύουν στο πρώτο ημίχρονο και άλλοι στο δεύτερο. Ή μήπως ισχύουν;;;

Συγκεκριμένα σε ανατροπή παίκτη του Πανφαληρικού στο πρώτο ημίχρονο μέσα στην περιοχή και μπροστά στα μάτια του επόπτη, ο επόπτης δεν παίρνει θέση και ο διαιτητής τιμωρεί τον παίκτη μου με κίτρινη κάρτα, λέγοντας ότι  κάνει  «θέατρο», κάτι το οποίος δεν συνέβη. Στο β΄ημίχρονο, που ο συγκεκριμένος επόπτης βλέπει ξαφνικά όλες τις παραβάσεις, που κάνει η δική μου ομάδα και τις επισημαίνει στον κύριο Τραϊφόρο.

Είναι απαράδεκτο κάποιο να «παίζουν» και να ακυρώνουν την προσπάθεια, όχι μόνο της δικής μου ομάδας, αλλά και κάθε ομάδας. Όλοι φωνάζουμε και λέμε για την εξυγίανση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Ας αρχίσει από κάπου».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply