Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χώρισαν οι δρόμοι Αστυπάλαιας και Χρ. Μελανιφίδη

Published

on

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία  της  Αστυπάλαιας Κορυδαλλού με τον προπονητή Χρήστο Μελανιφίδη .Οι δυο πλευρές  δεν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα περίοδο.

Από τον σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

« Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Αστυπάλαιας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Χρήστο Μελανιφίδη για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί στο περυσινό δύσκολο πρωτάθλημα  της Β’  Πειραιώς .

Η άνοδος της ομάδας και οι προσωπικές στιγμές που ζήσαμε θα μας ενώνουν για πάντα. Είναι και θα είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας . Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μελανιφίδης δήλωσε:

«Έζησα ένα πολύ όμορφο παραμύθι σε αυτούς τους 6 μήνες ανέλαβα μια ομάδα που ο πρωταρχικός στόχος ήταν η οικογένειά και η ομοιογένεια τα καταφέραμε με όλα τα παιδιά να το φτιάξουμε αυτό το δύσκολο έργο είχε πολλές ευχάριστες και λίγες δυσάρεστες και το αποτέλεσμα ήταν το ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΆ !!!!Αυτό το όμορφο παραμύθι έλαβε τέλος με επιτυχία σε αυτήν την όμορφη οικογένειά την ΑΣΤΥΠΆΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ .Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για αυτήν την μεγάλη επιτυχία τις ομάδας την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σε αυτό το δύσκολο έργο. Τον συνεργάτη μου Μάριο Μπέλια που είναι μεγάλη μου τιμή πού τον είχα δίπλα μου .Και επίσης τους φροντιστές τις ομάδας μας που τα είχαν όλα στην εντέλεια να μην υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι κάποτε οι δρόμοι μας να ξαναβρεθούν»