Connect with us

stoplekto

Χωρίς νικητή το ντέρμπι( 0-0). Ο Αμπελακιακός πρωταθλητής χειμώνα

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής  ανάμεσα στην Κύπρο Κορυδαλλού και τον Αμπελακιακό που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα 0-0.

Ένα αποτέλεσμα που βρήκε τους Σαλαμίνιους να κερδίζουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα , αλλά παράλληλα  έφερε τον  ΑΟ Καραβά σε απόσταση ενός μόλις βαθμούς από την κορυφή.

Το 0-0 πάντως αν ικανοποίησε κάποιον αυτός ήταν σίγουρα ο Αμπελακιακός που κατάφερε να μην χάσει σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.

Το παιχνίδι πάντως δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας . Ειδικά στο α’ ημίχρονο ήταν άνευρο , χωρίς πάθος  και από τις δυο πλευρές . Ένα ντέρμπι από το οποίο έλειπαν οι πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Στο 34’ η κεφαλιά του Σιδέρη πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 39’ το σουτ του Σελμανάι απέκρουσε ο Κρασσάς.

Στην επανάληψη οι Κορυδαλλιώτες είχαν την υπεροχή , αλλά δεν ήταν εύκολο να διασπάσουν την πολύ καλά στημένη αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων που έπαιζαν με αντεπιθέσεις.

Στο 48’ μετά από ωραία ενέργεια ο Σιδέρης έπιασε σουτ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι .

Στο 52’ ο Αμπελακιακός βρέθηκε κι αυτός κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Σελμανάι πέρασε μόλις άουτ.

Η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από την Κύπρο . Ο Βάσσος μπήκε ωραία στην αντίπαλη περιοχή , έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Καρνέσης με υπερένταση απέκρουσε κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πουλόπουλου. Μπορεί το παιχνίδι να μην είχε δύσκολες φάσεις αλλά ο νεαρός διαιτητής διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση .

Με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Μουμπογιατζόγλου, Χρηστάκος.

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Κρασσάς , Καλικάντης, Αλευρής ( 88’ Ντακόστα Κρουζ) , Πέττας, Κόμης( 69’ λ.τρ. Χατζημελετιάδης), Ρικούνοβ, Σιδέρης ( 81’ Κοττάκης), Στούπης, Παυλόπουλος, Κατσούλας( 74’ Ταμπουράκης), Βάσσος.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης, Κουσουρής, Τρικαμηνάς, Χαλούλος, Θεοδοσίου, Κοφσανίδης, Τσαγκάρρης, Κοκλιώτης, Ράπτης( 86’ Ράμα), Σελμανάι( 74’ Λιάτος) Σταφσουλάι .