Connect with us

4ος Όμιλος

Χωρίς απουσίες η Προοδευτική

Published

on

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η Προοδευτική στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ιωνικό . Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Πάρη Ανδράλα .

Επιστρέφουν οι Μπαντίκος, Μπέλερης, Μύρκος που εξέτισαν τις ποινές τους, καθώς και οι Πατσαντζόγλου, Θεοδωράκης , Χρήστου που αποθεραπεύτηκαν.

Για το ντέρμπι ο Γενικός Αρχηγός Αλέκος Νταβέλης δήλωσε:

« Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για μας . Όλους τους αγώνες τους αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα , πολύ περισσότερο αυτό με τον Ιωνικό , που όπως όλοι ξέρουμε έχει πολλές ιδιαιτερότητες .»

*Από τον σύλλογο Φίλων Προοδευτικής « no gate 1977» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά την δήλωση του προέδρου μας Νίκου Λεμονή και την ανακοίνωση των φίλων μας RANGERS (τους αποκαλούμε φίλους μας γιατί έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές και μας ξέρουν πολύ καλά ) θέλουμε να προσθέσουμε τα εξής: Να είναι σίγουροι οι  φίλοι μας για το διπλό ….. Όπως έχουνε κάνει τόσα χρόνια διπλό στο κλουβί έτσι θα κάνουν και φέτος…. Η ένδοξη  ιστορία του Ιωνικού που ιδρύθηκε από συγχώνευση μετά  40 χρόνια από την ίδρυση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑΣ μας και μεγαλουργούσε στα ντέρμπι με την Σπίθα ,Άρης Νικαίας , Αμφιάλη , Περαμαϊκό στις 11 το πρωί θα συνεχιστεί ….. Μόλις λήξει η υποσχετική του προέδρου τους και γυρίσει πίσω στο Κερατσίνι και δεν βγουν φέτος , οι παλιές καλές μέρες θα ξανάρθουν …. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε στο κλουβί την Κυριακή τους 18 ταλιμπάν του ενός μέτρου να μην τους τρομάζει τίποτα (και να ζήσουνε άλλη μια εμπειρία ) Εμείς θα είμαστε καμιά 20ρια να τους χειροκροτήσουμε … το πάρτι κάθε χρόνο έχει διαφορετικό θέμα , φέτος δεν θα έχει άσπρα μπλε κοτόπουλα στον αγωνιστικό χώρο ….. (θα έχει άλλες εκπλήξεις ) μακάρι να ερχόσασταν και εσείς να σας διασκεδάζαμε ….. δεν νομίζουμε να έχετε ξεχάσει να τρέχετε.. λίγη υπομονή λοιπόν »