Connect with us

stoplekto

Χτίζουν το μέλλον αθόρυβα και συστηματικά στον Περαμαϊκό

Published

on

Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί, αλλά στις ακαδημίες του Περαμαϊκού η δουλειά συνεχίζεται ακάματη και απτόητη!! Οι ομάδες παίδων και παμπαιδων του συλλόγου συνεχίζουν με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια και τα αποτελέσματα είναι απολύτως ενθαρρυντικά για το μέλλον!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ!

Με φόρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλο τους συνεχίζουν οι παίδες του Περαμαϊκού! Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη συμμετέχει στο δυνατό τουρνουά που διοργανώνουν από κοινού η Προοδευτική και ο Αετός Κορυδαλλού, έχοντας καταφέρει μέχρι τώρα να επικρατήσει με 3-1 του Εθνικού Πειραιά (πρωταθλητή στον πρώτο όμιλο), των Νέων Ευγενείας με 5-1 (πρωταθλήτρια στον δεύτερο όμιλο) , ενώ ηττήθηκε με 2-1 σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι από την Προοδευτική. Οι εμφανίσεις της ομάδας εξαιρετικές, σε μια χρονική περίοδο που διόλου τα παιδιά δεν έχουν επηρεαστεί από την κούραση όλης της χρονιάς και τις εξετάσεις στα σχολεία τους… Αντιθέτως, η διάθεση που δείχνουν, εντυπωσιάζει! Πολλά μπράβο!!

ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ!

Ο δυσκολότατος όμιλος στον οποίο κληρώθηκε η ομάδα παμπαιδων του Περαμαϊκού στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ μπορεί να έχει «πληγώσει» την ομάδα με κάποιες βαριές ήττες, αλλά οι μικροί αθλητές του Γιώργου Αδαμου δεν το βάζουν κάτω! Αντιθέτως, δουλεύουν σκληρά και με συνεχή φιλικά παιχνίδια, βελτιώνονται και δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει! Συγκεκριμένα, σε τέσσερα παιχνίδια μέσα σε δυο εβδομάδες, μετρούν τρεις νίκες (3-2 την Α.Ε Μαύρου Αετού-Ολυμπιάδας, 3-2 την Χαραυγή και 5-0 τον Α.Σ Ποντίων) και μια ήττα (1-3 από τον Αμπελακιακο)! Θα επακολουθήσουν κι άλλα παιχνίδια, πέραν αυτών με τον Ολυμπιακό και την Προοδευτική που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το καλοκαιρινό τουρνουά που θα μετέχουν.

pampaides peramaikos

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply