Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χτίζει στην άμυνα… τείχος με Καλαγκάνη ο Φονεας

Published

on

Χαμηλοί τόνοι, γρήγορη επάνοδος στις εθνικές κατηγορίες, δουλειά και βάρος στις υποδομές.

Αυτά είναι τα στοιχεία που περιβάλλουν την ομάδα του Φωστήρα που δεν πρόκειται να πανηγυρίσει στο φετινό πρωτάθλημα ούτε μια στιγμή αφού ο μόνος στόχος αποτελεί να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που ανήκει.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ενσωματωθούν στο σύλλογο παίκτες εγνωσμένης αξίας και η διοίκηση του ‘Φονεα’ δουλεύει σε αυτό το μοτίβο καθημερινά έχοντας πάντα υπόψιν της τις εισηγήσεις του Θύμιου Γεωργούλη.

Στο πλαίσιο αυτό, στην ομάδα του Ταύρου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Πιερ Καλαγκάνης.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός που έχει διαγράψει μια αξιοπρόσεκτη πορεία μετρώντας αρκετές επαγγελματικές συμμετοχές τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και έβαλε την υπογραφή του στο συμφωνητικό που απαιτούνταν.

Με κύρια στοιχεία την ηρεμία, τις σωστές τοποθετήσεις και την αδιαμφισβήτητη εμπειρία του, ο Καλαγκάνης θα αποτελεί μαζί με τον Πανάκη και τους Μπένα τους ηγέτες στην άμυνα των κιτρινόμαυρων.

Προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του γεννημένου στο Ντισελντορφ της Γερμανίας ήταν ο Αμβρυσσέας Διστόμου, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Πανθηραϊκό, Αιολικό, Παναργειακό, Καλαμάτα, Φωκικόπ, Καβάλα, Εθνικό Πειραιά, Κέρκυρα, Λεωνίδιο, Χανιά, Αιγάλεω.