Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χριστόπουλος στην Διάνα

Published

on

Ο μετεγγραφικός οργασμός συνεχίζεται στην ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης. Η διοίκηση του κυρίου Γιάννη Ζευγίτη επανδρώνει την ομάδα του Άκη Μιχαηλίδη και σχεδόν καθημερινά ανακοινώνει νέους παίκτες που αναμένεται να στηρίξουν στην προσπάθεια του συλλόγου για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Νέο απόκτημα θεωρείται η απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Δημήτρη Χριστόπουλου.

Έχουν προηγηθεί οι μετεγγράφες του Κώστα Κετσετζόγλου (επιθετικός), του Αντώνη Κανέλλου (αμυντικός), του Λουκά Βλάχου (μέσος), του Μαρίνου Πατινιώτη (μέσος) και του Νίκου Καλαμαρά (τερματοφύλακας).

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος σε ηλικία 27 ετών (γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1991), θεωρείται ένας απο τους καλύτερους αμυντικούς στο ποδόσφαιρο της Αττικής και η παρουσία του στο παρελθόν σε ομάδες Β’, Γ’ και Δ’ Εθνικής κατηγορίας αποτελούν το πειστήριο της αναμενόμενης καταλυτικής παρουσίας του στην αμυντική γραμμή της ΔΙΑΝΑ.

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία απο την ομάδα του Αγίου Θωμά στο Γουδί Αττικής. Έπαιξε εκεί απο τα 8 μέχρι τα 17 του χρόνια καταγράφοντας 30 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Η πορεία του στην συνέχεια είναι αξιοζήλευτη. Κατά σειρά αγωνίστηκε στις κάτωθι ομάδες:

Αστέρας Ιτέας (Δ’ Εθνική),

Κροκεές Λακωνίας (Δ’ Εθνική),

ΑΕ Λάρισας (Β’ Εθνική),

Ηφαιστος Περιστερίου (Α’ ΕΠΣΑ),

Θρίαμβος Αθηνών (Α’ ΕΠΣΑ),

Κορακοβούνι Αρκαδίας (Α’ ΕΠΣΑ) υπηρετωντας την στρατιωτική του θητεία),

Κανάρης Χίου (Γ’ Εθνική),

ΠΑΣ Κόρινθος (Α’ ΕΠΣΚ),

Ατρόμητος Πειραιά (Α’ ΕΠΣΠ).

Ο Δημήτρης μιλάει στην επίσημη σελίδα του συλλόγου και στην αρχική του δήλωση αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ενταχθεί στο δυναμικό της ΔΙΑΝΑ.

«Καταλυτικό ρόλο στο να πάρω την απόφαση να έρθω στη ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης έπαιξε ο πολυ καλός μου φίλος και συμπαίκτης μου πια Μανώλης Καλλέργης που μου είπε τα καλύτερα για την οργάνωση της ομάδας και την υγεία που εκπέμπει».

Η δήλωση του Δημήτρη Χριστόπουλου προκαλεί ένα κλίμα ευφορίας στους φίλους της ΔΙΑΝΑ. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός αποκαλεί «συμπαίκτη του πια» τον Μανώλη Καλλέργη, έναν ποδοσφαιριστή που πριν απο ενάμισι μήνα είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του απο τον συλλογο!

Η ΔΙΑΝΑ δεν έχει προβεί ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση για το «θέμα Καλλέργη», αλλά είναι γνωστή η προσπάθεια της διοίκησης Ζευγίτη να διατηρήσει τον κορυφαίο επιθετικό του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ στο ρόστερ της.

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος μετά την «βόμβα» που εξαπέλυσε με τις δηλώσεις του, συμπληρώνει:

«Για τη ΔΙΑΝΑ γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διακριθεί στην ελίτ της Αθήνας μέσω της σταθερής της διοίκησης, που σπανιζει στις μέρες μας και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμβάλλω στην προσπάθεια αυτή».

Ποιά είναι η θέση που ταιριάζει στον Δημήτρη Χριστόπουλο;

«Η θέση μου είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά είναι τέτοια τα στοιχεία μου, που μπορώ να καλύψω με ευχέρεια και άλλες θέσεις όπως του ανασταλτικού μέσου».

Την απάντηση που θέλουν να ακούσουν οι φίλοι της ΔΙΑΝΑ δίνει ο Δημήτρης και στο ερώτημα: «Τι μπορούν να περιμένουν απο εσένα οι υποστηρικτές του συλλόγου;».

«Στους φιλάθλους της ομάδας προτιμώ να μιλήσω με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο».

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία και σύμφωνα με τον ίδιο στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

«Νομίζω πως άσχετα με τις παρουσίες μου σε υψηλότερες κατηγορίες, όπως η Β’ και Γ’ Εθνικη, εκτιμώ πως προέρχομαι ίσως απο την πιο επιτυχημένη σεζόν της καριέρας μου λόγω του γεγονότος ότι οι 2 ομάδες που αγωνίστηκα φέτος, ο ΠΑΣ Κόρινθος και ο Ατρόμητος Πειραιά, στον 1ο και 2ο γύρο αντίστοιχα, κέρδισαν την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική».

Ο προπονητής της ΔΙΑΝΑ Άκης Μηχαηλίδης ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο τις μετεγγραφικές κινήσεις των τελευταίων ημερών:

«Η διοίκηση της ΔΙΑΝΑ κάνει προσπάθεια να επανδρώσει το τμήμα με νέα μέλη.Τώρα η προσπάθεια μεταφέρεται στους παίκτες οι οποίοι καλούνται να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη μας».

Ο πρόεδρος Γιάννης Ζευγίτης παραπέμπει και σήμερα σε δηλώσεις που μαρτυρούν ότι η προσπάθεια ενίσχυσης του συλλόγου δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί:

«Ες αύριον τα σπουδαία…».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply